Horoscop Azi 4 Iunie 2017 Jun04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Iunie 2017

Horoscop 4 iunie 2017. Gemenii primesc o invitatie iar Sagetatorii, chiar o cerere in casatorie.O zi reusita. Contam pe marele benefic Jupiter sa ne puna o vorba buna la cineva pe care-l vrem in viata voastra, la copilul vostru care s-a instrainat de noi sau la un parintde care n-a putut sa treaca peste o jignire.Vibratia zilei este 4 si o sa facem tot ce ne sta-n putinta sa-i facem fericiti pe ai vostri.


Horoscop 2017 BERBEC – Poate aflati ca se casatoreste cineva drag sau ca se va naste un copil, poate chiar in familia voastra si o sa chefuiti pe tema asta.
Horoscop 2017 TAUR – O sa reusiti sa-i transmiteti fiintei iubite, sau ceeli pe care vreti s-o cuceriti ce simtiti cu-adevarat si-o sa va fie apreciata sinceritatea.


Horoscop 2017 GEMENI – O sa primiti o invitatie de onoare la nunta unor oameni care inseamna mult pentru voi si o sa fiti de fata la ceremonie.
Horoscop 2017 RAC – Daca n-ati avut timp in timpul saptamanii sa va-ntalniti cu un partener de afaceri, o puteti face azi la o cafea, un fresh de …. ceva.


Horoscop 2017 LEU – E posibil sa primiti daruri, mici recompense pentru participarea voastra la niste evenimente care n-au trecut neobservate.
Horoscop 2017 FECIOARA – Poate le faceti o vizita unor rude din alt oras ca sa le ziceti un la multi ani, casa de piatra sau sa-i felicitati pentru vreun succes.


Horoscop 2017 BALANTA – O sa reinnodati niste relatii care pot deveni adevarate prietenii si sa fie un castig in plan afectiv – la o petrecere pe undeva.
Horoscop 2017 SCORPION – Cineva se intereseaza de voi, va da tarcoale intr-o retea de socalizare si trebuie vazut ce intentii are, sa nu fie unele ascunse.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Poate vi se face o surpriza, o cina romantica plus vreo declaratie de dragoste, o cerere in casatorie.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Un raspuns afectiv din partea cuiva care vrea demult sa va spuna ce simte pentru voi si poate va avea ecou – in inima voastra!


Horoscop 2017 VARSATOR – Cineva de prin alt colt de tara sau chiar din lume are ceva important sa va btransmita si sunteti pe pozitii, s-aveti replica.
Horoscop 2017 PESTI – Poate fi o zi decvisiva pentru viitorul relatiei si o sa dati ascultare inimii , ca sa hotarasca ea, incotro.