Horoscop Azi 4 Iunie 2016 Jun04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Iunie 2016

Horoscop 4 iunie 2016. Leii pot infiripa o noua poveste de dragoste, iar Capricornii se relaxeaza alaturi de prieteni. O zi frumoasa. Poate reusim sa dam fuga pana la acei oameni care au nevoie doar de prezenta noastra, de o vorba buna de la noi sau chiar de ceva concert, la o adica.Vibratia zilei este 4 si ne pasa de cei din jurul nostru si vrem sa le fie bine tuturor.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea face o noua cunostinta si sa aveti cu cine sa plecati in weekend pe cate undeva, sa faceti miscare si sa fiti in miezul evenimentelor. Poate dati o raita prin imprejurimi pe la rudele apropiate, sa stiti unii de ceilalti si sa ocazionati mai de sintalniri, la iarba verde la gratar.
Horoscop 2016 TAUR – Ati putea face o tratatie la voi acasa, daca nu sunteti deja, invitati la niste prieteni care sarbatoresc ceva – vedeti. Se poate sa va echipati la tol festiv ca sa va dcueti la o nunta sau la un botez, sa le faceti o bucurie acelor prieteni, rude carora li se-ntampla fericitul eveniment.

Horoscop 2016 GEMENI – Sunteti pe picior de plecare, poate va dcueti la o ceremonie religioasa, la vreo aniversare sau la un botez, in alt oras. O sa dati curs invitatiilor pe la evenimentele mondene se poate sa va faceti prieteni noi si sa fiti mai prezenti de-aici inainte pe scena sociala.
Horoscop 2016 RAC – Daca totusi nu dati o fuga prin imprejurimi poate vine cineva pe la voi si stati la o sueta pana tarziu, sa va detensionati. Sunteti dispusi sa faceti miscare, sa va revigorati cumva, porniti intr-o drumetie sau dati o fuga la mare, sau ajungeti intr-o statiune montana.

Horoscop 2016 LEU – O persoana carismatica va ia prin invaluire si o sa se poata infiripa o poveste de dragoste daca nu e nimeni in viata voastra. Veti trai intr-un ritm accelerat, poate v-ati propus o serie de lucruri si n-ati avut timp de ele, dar acum o sa va afceti timp pentru tot ce va doriti.
Horoscop 2016 FECIOARA – Un raspuns afectiv din partea cuiva care va impartaseste sentimentele si o sa decurga frumos relatia, e an bun de casatorie, ati notat, da? Se pare c-o sa intrati la cheltuiala casa faceti fatza unor obligatii morale, sa va duceti la vreo nunta sau le luati un cadou unor sarbatoriti ori le faceti cinste cu o masa la restaurant.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate le faceti o vizita rudelor apropiate sa va consultati in privinta vanzariisau reconditionarii unei locuinte parintesti. O bucurie sufleteasca, vine cineva pe la voi, sau va scoate in oras daca sunteti satui de stat in casa, si o sa mai chemati si alti prieteni comuni.
Horoscop 2016 SCORPION – Ati putea reinnoda o relatie sentimentala daca mai pulseaza ceva inauntrul fiintei voastre si sansa e de partea voastra. O stare de buna dispozitie, poate prezenta cuiva o sa faca minuni si o sa v-ajute sa va deschideti, sa spuneti lucrurilor pe nume, sa va detensionati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Cineva vrea sa va aiba prin preajmasi o sa plecati intr-o plimbare prin tara pe undeva. Se pare c-o sa cheltuiti cu draga inima niste bani pentru prietenii la care va duceti in vizita, de casa noua sau de casa de piatra.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Va ies niste bani din cont ca sa achitati o cumparatura pe net, poate, sau direct din magazin, posibil si la reduceri. Se poate sa le fi ramas datori unor prieteni cu o vizita, un picnic la iarba verde, la malul marii si va spalati obrazul.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-aveti prilejul sa reglati o prietenie, sa dati, sa primiti explicatii referitoare la o neintelegere. Poate alegeti o destinatie mai aproape de casa, pentru relassau ca sa faceti un pic de miscare sa lasati deoparte grijile care tin de serviciu si de rata la banca.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa primiti niste lucruri utile si frumoase pentru casa, reamenajati interiorul, gradina, poate va pregatiti de un eveniment de familie. O sa va dati peste cap sa faceti tot felyul de lucruri, pe care nu le faceti in mod obisnuit, ca vreti sa cuceriti inima cuiva sau s-o re-cuceriti.
Horoscop Azi 4 Iunie 2016