Horoscop Azi 4 Februarie 2018 Feb04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Februarie 2018

Horoscop 4 februarie 2018. Zodia care se mută în casă nouă alături de partenerul de viață.O să simțim nevoia să fim mai buni, pur şi simplu o să ne trezim că ne-a trecut supărarea pe cineva care ne-a supărat rău şi ne putem continua viaţa alături de acel om.Vibraţia zilei este 4 şi o să ne-mpărţim între familie şi prieteni.

BERBEC – Poate daţi o fugă la munte, la o pârtie de schi, să vă dezmorţiţi cu săniuţa, cu placa, aveţi nevoie de mişcare, şi n-o să staţi pe loc. Vă scoate cineva la un tete a tete, poate are ceva important să vă spună, că face vreo declaraţie de dragoste, sau vă oferă ceva de lucru, ori/ori.
TAUR – Dacă vă simţiţi prea obosiţi ca să ieşiţi din casă, poate pregătiţi la repezeală ceva şi-i chemaţi pe prieteni la o trataţie. Sunteţi invitaţi de onoare pe la evenimentele urbei şi o să vă-mparțiți în mai multe direcţii, să fiţi şi cu prietenii la o gapa, să ajungeţi şi la o cină de protocol.

GEMENI – Se poate să vă-ntoarceţi de pe unde aţi fost plecaţi şi să vă mai rămână timp şi de o cafea cu cineva foarte apropiat, diseară. Poate se-adună prietenii de prin mai multe zone geografice ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, o fi o nuntă, sau e altceva festiv la care vine lumea, de drag.
RAC – Se poate s-aveţi musafiri, sau să se-adune tot familionul la masa de duminică, să mai vorbiţi de-ale voastre. Vă caută cineva care vine cu gândul să vă cucerească o avea şi un cadou cu care vrea să vă câştige inima, oricum, ana la toamnă Jupiter se-ngrijește de fericirea voastră.

LEU – Se poate să apară din senin un fost patener de cuplu care nu poate accepta că nu mai sunteţi împreună şi trebuie vorbit clar şi răspicat, să-nţeleagă. Se-anunţa o petrecere cu numeroşi invitaţi , o să fie un prilej de bucurie, de făcut noi prieteni, să cunoaşteţi pe cineva care să fie partenerul vostru de suflet, de viaţă.
FECIOARĂ – Poate vă faceţi timp să treceţi şi pe la cineva bolnav, sau care e deja, în convalescenţă, să-i grăbiţi vindecarea. Familia e în fierbere, se-anunţă o căsătorie religioasă, vine pe lume un copilaş, ori poate veţi fi naşi de cununie, de botez, la rugămintea unor prieteni, rude.

BALANŢĂ – O să vă răsfeţe cineva, poate va scoate la masă, în oraş, ori la un spectacol, o surpriză şi care-o să vă placă. Pare să fie un prilej special de ieşit la o întâlnire – eveniment, se-anunţă o promovare la slujbă, sau în societate, în particular poate, acolo faceţi performanţă.
SCORPION – Poate v-ajută nişte prieteni să vă instalaţi în noua locuință sau vă dau un sfat, două, despre cum trebuie mobilată. Se pare c-aveţi de făcut un anunţ, că v-aţi găsit casă, maşină, un partener de viaţă – pe măsură – şi daţi de băut, de mâncat să se bucure toată lumea.

SĂGETĂTOR – Daţi fuga la munte să schiaţi, să vă daţi cu sania, să profitaţi de zăpadă, şi să-i revedeţi pe bunii voştri prieteni. E o perioadă a reconcilierii pentru voi şi o să treceţi uşor cu vederea vechile dispute, neînţelegeri cu colegi, prieteni şi o să vă-ntâlniţi pe la evenimente, reuniuni.
CAPRICORN – Se poate să câştigaţi un premiu, sau să vorbească frumos despre voi într-un cadru public şi să vi se mulţumească pentru felul în care aţi muncit. O să cheltuiţi fără prea multă teamă nişte bani dacă ieşiţi pe-afară, e o lejeritate, timp de vreo două săptămâni aşa, din punct de vedere financiar şi n-o să rămâneţi în pană de bani.

VĂRSĂTOR – O să vă-ndeletniciți cu activităţile preferate şi o să aveţi o stare fizică, psihică mult mai bună, o să vă destindeţi. O să daţi o petrecere fie de ziua voastră de naştere, fie pentru că vă uniţi destinele cu cel al fiinţei iubite, sau copilul merită un miniparty.
PEŞTI – Poate vă faceţi curaj să vă-nscrieți într-o competiţie sportivă, artistică, ori poate, ştiu eu, tehnică şi să vă şi implicaţi ca să fie cu succes. Poate vă daţi întâlnire cu nişte prieteni care să v-ajute să vă detensionaţi, ca să puteţi termina, de maine-ncolo nişte treburi, ca să vă apucaţi de altele.