Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Februarie 2016

Horoscop zilnic, 4 februarie 2016. Racii ar putea reinnoda o relatie de iubire, iar Sagetatorii pot porni o afacere.O sa ne punem mintea cu toate acele lucruri de care ne-am saturat sa le taram dupa noi si o sa scapam definitiv de ele, sa ne facem viata mai usoara.Vibratia zilei este 4 si e tocmai buna pentru eforturi, incununate de succes.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate elibera un post la serviciu si sa-l ocupati voi, cu sau fara concurs, si de-aici or sa vina bani mai multi. E posibil sa va schimbati locuinta, sa cautati una mai spatioasa – asta ca sa va puteti muta cu partenerul de cuplu, poate si pentru c-o sa deveniti parinti.
Horoscop 2016 TAUR – O sa va invite cineva intr-o excursie, sa va duceti la munte, undeva sa va bucurati de peisaj, de ospitalitatea celor de pe-acolo. O sa tot primiti invitatii de iesit in lume, sa va repuneti intr-o lumina favorabila, sa fiti pe faza pentru o promovare.

Horoscop 2016 GEMENI – De undeva or sa vina bani, de la serviciu, de la partenerul de cuplu, dintr-o afacere particulara, pana maine seara ii puteti avea. Se poate sa vina in vizita cineva care-a lipsit o vreme din viata voastra si sa regasiti, totusi acel limbaj comun care v-a unit candva.
Horoscop 2016 RAC – Cineva din trecutul sentimental va cauta in speranta c-o sa puteti reinnoda relatia – ramane de vazut daca da sau ba. Poate modificati ceva la un contract care promite sa fie si mai avantajos de-aici incolo, daca nu cumva o sa plecati la alt loc de munca in foarte scurt timp.

Horoscop 2016 LEU – Invitatie in oras, la o plimbare, stati la o cafea, mancati ceva, o sa va simtiti bine si fara mari pretentii. Apar noutati in sfera profesionala si o sa va pliati – pe cat posibil – pe cerintele acestei perioade si or sa apara castiguri certe.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa primiti acei bani pe care i-ati cerut sefilor si sa va luati ce va trebuie in gospodarie. Veti avea un succes de echipa si o sa fie un beneficiu de imagine, o sa va gasiti si in continuare de lucru, iar la scoala lucrurile or sa mearga la fel de bine.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa dati pe la banca, poate si pe la notar, va mai consultati si cu un avocat ca sa legalizati o situatie. Sunteti pe punctul de a semna un contract de munca dar inca mai aveti niste rezerve – poate nu vi se par suficient de seriosi acei oameni – dar aveti timp sa va convingeti.
Horoscop 2016 SCORPION – Vi se face o oferta de munca, dar o serie de aspecte cam lasa de dorit, asa ca mai asteptati si alte variante. O sa puteti regla situatia financiara si sa va descurcati cu rate, facturi, plecarea in excursie, de maine, poimaine sau cu reparatiile casei.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu si sa lasati deoparte disensiunile, sa faceti echipa. Ati putea incropi o afacere, cu conditia sa va gasiti sponsori, ca sa mearga treaba ca lumea, sa nu va-mpotmoliti pe la jumatatea drumului.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate va luati abonament la o sala de sport, urmati niste cursuri ca sa va impliniti un vis, o pasiune, sa experimentati lucruri noi. Va aflati intr-un plin de forma, poate chiar v-ati recapatat sanatatea dupa o perioada de slabiciuni fizice sau emotionale si aveti o groaza de lucruri de facut.

Horoscop 2016 VARSATOR – O invitatie la film, la un spectacol, o fi vreun eveniment monden intr-un cerc de prieteni si o sa va destindeti diseara. Vi se ofera prilejul sa avansati in cariera, sa demarati proiecte noi care sa va puna in valoare si neaparat sa castigati mai multi bani.
Horoscop 2016 PESTI – Poate faceti cumva sa recalibrati relatia de cuplu, sa eliminati asperitatile si sa reduceti distanta. Poate e prima vedere la fata cu un posibil angajator si daca tocmai erati in cautarea unui loc de munca, o sa luati in serios oferta.


Horoscop Azi 4 Februarie 2016