Horoscop Azi 4 Decembrie 2017 Dec04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Decembrie 2017

Horoscop 4 decembrie 2017. Zodia care are planuri mari pentru finalul anului.Veşti amestecate luni. Sunt lucruri pe care le-am făcut bine şi, pe altele, mai puţin sau deloc. Acum e momentul să-ndreptăm situaţiile neclare, pentru că Mercur e retrograd.Vibraţia zilei este 4 şi toate eforturile se vor duce în direcţia casei şi a familiei.

BERBEC – Poate a sosit momentul să legalizaţi relaţia de cuplu, până la sfârşitul anului, iar cei singuri să-şi găsească şi ei perechea. Aţi putea prelungi un contract, dar există şi posibilitatea să lucraţi altceva, care să v-aducă mai mulţi bani anul viitor. Sunt nişte oferte pe care le puteţi lua în seamă.
TAUR – Au rămas nişte adevăruri nespuse în relaţia sentimentală şi poate ieşiţi la masă în oraş ca să spuneţi lucrurilor pe nume. S-ar putea să vă intre de undeva nişte bani şi să daţi o fugă pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi ai voştri, să le asiguraţi celor dragi ce-şi doresc.

GEMENI – Vă faceţi planuri pentru o locuinţă pe care s-o cumpăraţi sau în care să vă mutaţi cu chirie până o să vă puteţi lua una fie şi cu împrumut de la bancă. Veşti bune, care vă scot din încurcătură, poate luaţi bani şi o să aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi, să vă descurcaţi în perioada sărbătorilor.
RAC – Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie din ce în ce mai bună, cu condiţia să faceţi echipă la activităţile casnice. O să vă luptaţi pentru banii pe care-i aveţi de luat şi o să apelaţi şi la un avocat dacă nu reuşiţi să-i recuperaţi, e de insistat c-aveţi şi voi nevoie, poate mai mult ca oricând.

LEU – Prezenţa cuiva o să vă bucure, poate ieşiţi la plimbare, la cumpărături sau la cafea şi o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte. Se pare c-o să intraţi la cheltuială, ca să-i faceţi cuiva o surpriză. O să fie apreciat gestul, o să rezonaţi cu persoana respectivă, c-aveţi multe în comun.
FECIOARĂ – Se poate întâmpla ceva special în relaţia de cuplu şi să vă gândiţi şi la căsătorie – mai ales pentru că se-apropie momentul magic al sărbătorilor. Pot veni bani de la serviciu, dar şi partenerul de cuplu s-ar putea să câştige mai mult luna asta şi o să aveţi de cheltuială pentru tot ce v-aţi propus.

BALANŢĂ – O să faceţi rost de bani pentru o achiziţie sau ca să plătiţi o excursie, măcar copiilor, în vacanţa de iarnă sau într-un week-end. Pare să fie o perioadă de acalmie la serviciu, dar s-ar putea să nu dureze mult pentru că se suprapun nişte treburi pe care le-aţi ignorat.
SCORPION – Se pare c-o să existe o mai bună comunicare în cuplu şi o să ieşiţi mai des pe la evenimente şi la plimbare ori de câte ori o să fiţi liberi. Or să vă susţină nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unui proiect şi-o să aveţi de câştigat dacă o să vă implicaţi serios, e anul vostru special până toamna viitoare.

SĂGETĂTOR – O să primiţi un răspuns la o solicitare depusă luna trecută şi or să vi se recunoască nişte drepturi, o să vă puteţi primi banii cuveniţi. Se pare că daţi zor să urgentaţi nişte demersuri ca să vă asiguraţi că lucrurile pentru care v-aţi zbătut un an întreg se vor încheia cu bine până la sfârşitul anului.
CAPRICORN – Ar fi bine să vă ocupaţi şi de sănătatea voastră, să-i daţi de capăt unei probleme care v-a stresat şi o să luaţi un tratament ca să vă vindecaţi. O să reluaţi o discuţie mai veche, o negociere, pe marginea unei colaborări şi o să ţineţi la pretenţiile voastre până vă vor fi acceptate, n-o să cedaţi cu una cu două.

VĂRSĂTOR – Întâlnire cu cineva care vrea să vă cucerească şi, dacă n-a intervenit nimeni, între timp o să fiţi receptivi la felul în care se poartă. Poate ajungeţi la o înţelegere cu membrii unei fundaţii, să lucraţi la un proiect în care credeţi şi care o să vă deschidă noi perspective – poate vă găsiţi un job permanent din ianuarie.
PEŞTI – Poate vă mutaţi împreună cu cineva care-o să vă facă viaţa mai frumoasă şi-o să vă umple un gol sufletesc. Se conturează o recompensă bănească pentru o activitate extraprofesională şi o să rămâneţi în această combinaţie partenerială ca să aveţi şi în continuare succes.