Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Decembrie 2015

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa primim ajutor sub diverse forme si chiar ne prinde bine, dupa experientele pe care le-am dus unii singuri si nu ne-a fost usor.
Horoscop 2015 BERBEC – Mesaje de la drum, se-anunta cineva in vizita si o sa va pregatiti de musafiri, alegeti si pe unde o sa-i plimbati prin oras, pe la niste obiective de interes. E momentul sa va hotarati cu cine sa petreceti week-end-ul, sa va refaceti fortele, ca sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pana de sarbatori.

Horoscop neti sandu TAUR – Va mai ganditi pana luni daca sa prelungiti un contract sau aveti alte optiuni, si-l intrebati si pe partenerul de cuplu ce crede. O sa primiti un raspuns afectiv pe masura asteptarilor, omul drag va intelege, faceti echipa, mai mult ca oricand si o sa va vedeti cu o serie de prieteni pe la mondenitati, zilele astea.
Horoscop neti sandu GEMENI – Ca sa va destindeti, poate va duceti la o sala de sport, la masaj, vedeti un film, va luati bilete la teatru, la un concert. Poate le-ati promis rudelor ca le faceti o vizita si o porniti la drum, prin tara, sau va-ntalniti pe la jumatatea drumului pe undeva, sa economisiti timp.
Horoscop neti sandu RAC – Un eveniment de familie, va ocupati de pregatiri, aprovizionare, de diverse pe care va simtiti in stare sa le rezolvati cu succes. Vin ceva bani sau cel putin asa ar trebui! Poate partenerul aduce niste bani, salariul si-o s-aveti de cheltuiala azi, maine, o sa va descurcati.
Horoscop neti sandu LEU – O posibila relatie sentimentala la orizont, daca vreti sa fiti impreuna cu cineva care vede in voi un partener de viitor. Poate stati la masa negocierilor, sa-i faceti pe cei din echipa sa puna umarul la un proiect in care credeti si v-ar putea deschide noi perspective in afaceri.

Horoscop neti sandu FECIOARA – Se iveste ocazia sa cumparati ceva scump, la pret redus si o sa faceti cumva sa scoateti de undeva acesti bani – va ganditi si la rate. Apar chetuieli neprevazute, dar si bani despre care – poate – nu stiati si-o sa le asigurati alor vostri ce au nevoie in perioada asta, pana saptamana viitoare.
Horoscop neti sandu BALANTA – Se poate sa va faceti o programare la medic si sa vedeti ce e de luat, ce tratament, ca sa fiti in forma. O sa rezolvati o serie de lucruri pe care le-aveati in agenda, vi se da castig de cauza intr-o chestiune care trena de ceva vreme si incepeti proiecte noi.
Horoscop neti sandu SCORPION – Sunt sanse de bani de la serviciu si o s-aveti cu ce sa iesiti in oras, la plimbare, la distractie, sa-i faceti pe ai vostri sa se bucure de timpul liber. Va pregatiti de plecare, in excursie, cu ai vostri, dar se poate s-aveti si niste treburi de serviciu de rezolvat prin alt colt de tara.
Horoscop neti sandu SAGETATOR – Se pare c-o sa iesiti sa mancati in oras cu colegii, cu prietenii, cu sau fara ocazie speciala, c-asa simtiti. O sa aflati noutati din sfera profesionala, poate vi se acorda un bonus, o gradatie, un titlu, ceva care sa cumuleze niste eforturi depuse de-a lungul anului.
Horoscop neti sandu CAPRICORN – O invitatie la un eveniment monden si la care o sa va faca placere sa revedeti niste oameni si sa cunoasteti unii noi. Cineva din afara tarii va contacteaza pe vreuna din retelele de socializare sa spuneti cand si daca vreti sa va-ntalniti la sfarsitul anului sau mai devreme.

Horoscop neti sandu VARSATOR – Se pare c-o sa beneficiati de niste facilitati, vouchere, un card de fidelitate, de un regim special – poate in perioada sarbatorilor. Ati putea pleca de azi pentru cateva zile, sa va relaxati, mai vedeti si o cunostinta, o ruda, o fi vreun eveniment festiv care sa v-adune pe toti la un loc.
Horoscop neti sandu PESTI – O sa cheltuiti ceva bani ca sa faceti plinul la camara si la masina, iar maine, daca nu de azi, sa dati o raita prin imprejurimi. Va ganditi sa intrati in afaceri sau vi le extindeti daca sunteti mai priceputi si o sa dati de coechipieri care sa fie in stare sa munceasca la fel de bine ca si voi.