Horoscop Azi 4 August 2017 Aug04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 August 2017

O sa ne facem timp pentru noi, sa o luam din loc spre spatii mai aerisite, sa revedem oameni dragi, care sunt pe lungimea noastra de unda, sa ne reinventam.

Vibratia zilei este 4 si o s-avem grija sa se bucure si familia noastra de un respiro.
Horoscop Zilnic BERBEC: Faceti aprovizionarea c-aveti o petrecere in familie si sunt forte multe de facut, dar poate va mai ajuta si-ai vostri, n-o sa va ocupati voi de absolut tot.
Horoscop Zilnic TAUR: Se-aduna prietenii ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri, e o atmosfera placuta si poate va faceti planuri pentru o iesire cat mai departe de casa.
Horoscop Zilnic GEMENI: Poate o s-o goniti spre mare sau spre munte ca sa va-ncarcati bateriile cu aer proaspat, sa faceti si-o baie in mare sau intr-un rau, un loc pe la munte
Horoscop Zilnic RAC: Ati putea achita un sejur intr-o statiune de agrement, sa fiti impreuna cu fiinta iubita departe de lucrurile atat de bine stiute , sa fie ceva nou si frumos.
Horoscop Zilnic LEU: Se poate s-o luati din loc la initiativa cuiva, sa petreceti cateva zile departe de casa in compania prietenilor, c-aveti multe de povestit si o sa faceti si miscare.
Horoscop Zilnic FECIOARA: Ati putea castiga mai multi bani de la serviciu si o sa puteti rezolva anumite probleme legate de casa, poate vreti sa mai faceti si unele achizitii.
Horoscop Zilnic BALANTA: E posibil sa rulati niste bani ca sa cumparati ceva scump, sa platiti cateva zile de concediu pentru voi si ai vostri sau doar pentru copii, ca sa-i trimiteti in tabara.
Horoscop Zilnic SCORPION: Foarte posibile noutati in plan profesional, care se pot intampla si din toamna, dar o sa le aflati acum, ca s-aveti timp sa va-mpacati cu ideea pan-atunci.
Horoscop Zilnic SAGETATOR: Se poate sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus ca sa dati un refresh interiorului locuintei, dar meritati si voi si familia.
Horoscop Zilnic CAPRICORN: O sa prindeti din zbor o oferta de munca, poate vi se propune, mai stii, si un post de conducere si o sa faceti un salt urias in cariera.
Horoscop Zilnic VARSATOR: S-ar putea sa recuperati o suma de bani si sa iesiti cu ai vostri pe la mondenitati, la o terasa, puteti ajunge si la malul marii, daca nu cumva preferati muntele.
Horoscop Zilnic PESTI: O sa iesiti la socializare, veti fi cooptati in diverse activitati care va solicita creativitatea si o sa fie reconfortant, zilele -astea.