Horoscop Azi 31 Octombrie 2018 Oct31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Octombrie 2018

Horoscop 31 octombrie 2018. O colaborare extrem de fructuoasă pentru unii nativi.O să putem repara o căsnicie, o relaţie sentimentală, sau de prietenie, o să putem ajunge unde-am vrut mai demult să ne ducem dar nu s-a mai putut şi o să ne vedem şi cu banii în buzunar.Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot posibilul să ne achităm de obligaţiile familiale.


BERBEC: O problemă de sănătate va recidiva dacă n-aţi luat tratament, sau l-aţi întrerupt înainte de doza finală, poate faceţi un control medical. Se poate să primiţi o confirmare de la bancă, şi o să vă puteţi lua casa, ori să vă plătiţi nişte studii, să faceţi nişte lucruri pe care nu vi le puteţi permite din salariu.
TAUR: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va face echipă cu voi şi să vă puteţi căsători, pentru c-o să fie compatibilitate. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă oferă suport moral acolo unde simţiţi c-aveţi nevoie şi se va lega o relaţie şi mai strânsă.


GEMENI: Poate o să primiţi un rest de plată, daţi de vreun sponsor care să v-ajute să încheiaţi o lucrare pentru care nu mai aveţi finanţare. Se poate să vă entuziasmeze prezenta cuiva şi să vă inspire, să vedeţi în asta o posibilă relaţie şi care chiar promite să fie în rezonanţă cu voi.
RAC: O sumă de bani picata din senin v-ar scoate dintr-o încurcătură şi v-aţi putea mişca, pentru că fără bani n-aveaţi cum. Puteţi conta pe ajutorul cuiva care v-o fi rămas dator, sau pur şi simplu vă simpatizează, vă respectă munca şi o să vă descurcaţi fără probleme.


LEU: O să reluaţi o preocupare de plăcere şi o să vă refaceţi tonusul afectiv, şi-o să fiţi şi mai inspiraţi. La voi, provocări la tot pasul – cunoaşteţi tot felul de oameni cu care o să lucraţi fie la serviciu, fie în particular, şi poate veţi şi plecă în plimbare prin ţară, pe-afară.
FECIOARĂ: Poate apare un prilej să vă schimbaţi serviciul şi e de analizat situaţia, să nu nimeriţi la mai rău. Poate-o să intraţi într-o colaborare să faceţi rost de bani, c-aveţi cheltuieli mai mari în perioada asta şi n-aţi vrea să-mprumutati, vreţi să munciţi pentru ei.


BALANŢĂ: Se poate să vă pice cu tronc cineva care se-arată interesat de voi şi sentimentele să fie reciproce. Se poate să vă recuperaţi banii pe care-i tot cereţi şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie, să vă refaceţi garderoba de sezon, şi să le luaţi copiilor ce v-au rugat cu ceva timp în urmă.
SCORPION: Se poate să vă umpleţi timpul liber cu ceva care să vă destindă, să vă cultivaţi un talent, să vă revigoraţi. Poate vi se oferă ceva nou de lucru şi să luaţi mai mulţi bani decât aveţi la actualul serviciu, dar nu e exclus, dacă nu vă mutaţi, să luaţi şi de-aici bani în plus.


SĂGETĂTOR: O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri şi care or să vă implice în tot felul de activităţi mondene. Se poate să demaraţi proiecte noi şi să şi daţi lovitură, dacă nu cu toate, măcar cu unul, două, că vine Jupiter şi orchestrează totul.
CAPRICORN: Cineva cu care-aţi fost cam en froid va căuta cu gând de împăcare şi se poate să reparaţi ruptura. Or să vi se recunoască, probabil cu întârziere, nişte merite şi să luaţi bani, să primiţi vreun card special, să intraţi într-o elită şi să străluciţi pe firmament.


VĂRSĂTOR: Poate se vinde, în sfârşit, ceva pe care l-aţi scos la vânzare mai pe la-nceputul anului şi vă recuperaţi banii pe care aţi contat. E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să vă achitaţi de obligaţii, de ratele care înghit bani mulţi şi să vă găsiţi o destinaţie de weekend la care s-ajungeţi în weekend.
PEŞTI: E posibil să se înfiripe o poveste de dragoste care să vă remonteze, sufleteşte, şi să reinvatati să trăiţi în doi. O să căpătaţi un plus de vizibilitate şi poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să sporiţi un succes, să luaţi şi bani mai mulţi, sau din mai multe locuri.