Horoscop Azi 31 Octombrie 2017 Oct31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Octombrie 2017

Horoscop 31 octombrie 2017. Fecioarele reglează o relație de dragoste.Rezolvări azi. O să dăm dovadă de perseverenţă şi o să ne ţinem de capul celor care au să ne dea o semnătură ori poate bani, un răspuns la o întrebare adresată cu mult timp în urmă, o să ştim cum stăm.Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă şi de noi şi de ai noştri, să fim cu toţi în bună regulă.


BERBEC – În sfera sentimentală încă mai bat clopote de nuntă şi o să vă şi căsătoriţi! Parol! E momentul să vă-ngrijiți şi de voi şi de ai voştri, să daţi pe la medic, măcar pentru un control de rutină, dacă nu vă doare nimic, să vedeţi şi-ai voştri cum se prezintă.
TAUR – E cineva cu care vreţi să lămuriţi o problemă legată de viaţă de cuplu, şi dacă vă înţelegeţi, puteţi continua relaţia. O să relaţionaţi în termeni buni cu partenerii de afaceri, poate semnaţi un contract şi vă coordonaţi activitatea să faceţi treabă bună împreună, să daţi lovitura în afaceri.


GEMENI – Poate vi se dă ceva nou de făcut la serviciu şi o să munciţi pe rupte până o să duceţi totul la bun sfârşit, şi veţi lua şi bani. Puteţi afla o veste bună referitoare la un copil pe care-l aşteptaţi, sau va fi o reuşită la şcoală, în particular, acolo unde activează într-o echipă cu copii talentaţi.
RAC – O să existe o mai bună comunicare între voi şi partenerul de cuplu şi poate ajungeţi până la sfârşitul anului viitor la căsătorie. Aveţi inspiraţie şi puneţi în pagina o idee care să poate aducă câştiguri materiale şi satisfacţie sufletească, aşa cum n-aţi mai avut, probabil, de multă vreme.


LEU – Vă puteţi găsi ceva de lucru în străinătate, sau să plecaţi la studii, dacă n-o să vă fie greu sufleteşte – vă gândiţi. Poate veţi lua o decizie referitoare la locuinţa, pe care o puteţi schimba, să vă mutaţi – o vreme – chiar şi cu chirie şi să aveţi mai mult spaţiu de mişcare, la voi acasă.
FECIOARĂ – O să reglaţi o prietenie, o relaţie de dragoste care se cam răciseră şi o să vă simţiţi împliniţi sufleteşte. O perioadă bună pentru studiu şi o să obţineţi rezultate favorabile la teste, la examene, interviuri, la lucrări pe care trebuie să le prezentaţi şi puteţi semna contracte.


BALANŢA – E posibil să luaţi nişte bani şi să vă cumpăraţi ceva pe care puseserăţi ochii mai demult şi să vă meargă la suflet, uite-aşa. Se pot întâmpla multe lucruri la care să nu va fi aşteptat şi dacă aveţi reflexe bune o să fiţi pe fază să fie convenabil, în favoarea voastră tot ce o să vi se-ntâmple.
SCORPION – O să aflaţi veşti bune, vă pregătiţi de o relansare şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu, că oamenii or să vă aprecieze. Se pare c-o s-aveţi parte de susţinere din partea unor oameni care vor să vă fie mai uşor, să vă degreveze de nişte obligaţii, pentru că aveţi multe pe cap.


SĂGETĂTOR – Vă faceţi curaj să lichidaţi o problemă din trecut şi staţi de vorbă, faceţi mărturisiri, cereţi scuze, le acceptaţi şi pe ale interlocutorului, să vă eliberaţi. O să vă extindeţi influenţa, se va lărgi cercul de prieteni şi o să vă faceţi şi alte relaţii, care-or să v-ajute în plan profesional, se pare.
CAPRICORN – O reuşită la voi în familie, poate vă mutaţi, ori v-aţi renovat casă şi e totul nou şi frumos. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi să vă descurcaţi, cel puţin o vreme, cu toate celelalte responsabilităţi, din sfera familială şi să fie toată lumea mulţumită.


VĂRSĂTOR – O să vă fie mult mai bine cotată muncă, poate se va găsi careva să vă aprecieze şi să vă dezvoltaţi într-un ritm alert. O invitaţie de plecat pe undeva în week-end şi să ajungeţi chiar şi peste graniţă, par să fie câteva zile în care să vă destindeţi, să vă priască.
PEŞTI – De undeva aţi putea primi nişte bani cu care să mai cu care să mai luaţi şi ce vă place, nu numai ce vă trebuie, să lăsaţi frustrările la o parte. O prezenţă agreabilă care o să vă-nsenineze ziua, poate ieşiţi în oraş, vă duceţi la un spectacol, pare să fie ceva special, care să se adreseze inimii!