Horoscop Azi 31 Mai 2017 May31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Mai 2017

Horoscop 31 mai 2017. Astazi, Pestii afla ca vor primi bonusuri in bani, iar Balantele isi rezolva problemele de familie.Horoscop 31 mai 2017, prezentat de Neti Sandu. Lucrurile ne ies mai usor pentru ca am tot muncit pentru ele, nu ni le face nimeni cadou si o sa incheiem o situatie ca sa dam drumul proiectelor noi.


BERBEC – Vi se face o oferta de colaborare si, daca timpul v-o permite, o sa va dati acceptul mai ales, pentru ca aveti nevoie de bani. Se pare c-o sa purtati o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita, sunt niste decizii care va pun in dificultate, dar impreuna veti gasi cea mai buna solutie.
TAUR – Demersurile care tin de acte si de bani va reusesc si-o sa reglati situatiile care v-au dat de furca de la inceputul anului. O sa mai faceti niste investitii in locuinta, va ocupati si de sanatatea voastra si de afaceri, sunt multe zone de interes pentru voi in perioada asta si o sa mearga totul struna.


GEMENI – Poate va pregatiti de o deplasare si o sa va interesati de bani pana o sa plecati, c-o fi un concediu sau doar o minivacanta de 1 iunie. Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala si sa va armonizati, sa faceti treaba ca lumea, sa va asigurati niste venituri suplimentare, pe cat posibil.
RAC – Se poate sa existe in cercul vostru de prieteni cineva care sa vrea sa se-apropie de voi ca sa faceti cunostinta, dar se teme de un refuz. O sa faceti rost de niste bani, poate e vreo restanta si-o sa va asigurati banii pentru cheltuielile curente si-o sa va mai relaxati din punct de vedere financiar.


LEU – Vi se confirma o reusita si-o sa porniti pe un nou traseu profesional poate si chiar si la un alt serviciu. Vesti bune, poate va face cineva o vizita sau va scoate in oras si o sa impartasiti bucuria reusitelor din ultima vreme si-o sa povestiti si cat de greu v-a fost.
FECIOARA – Se poate sa va treziti cu o oferta de lucru, dar se poate sa fie si o afacere particulara care-o sa va ofere satisfactii profesionale. Poate vi s-a facut rezervare pentru o statiune de agrement, sa petreceti cateva zile in doi, sau cu familia, sa mai luati un pic de aer proaspat, sa prindeti puteri.


BALANTA – Poate reusiti, totusi, sa va puneti de acord cu fiinta iubita, sa rezolvati niste lucruri care tin de viata de familie. Sfera parteneriala e ofertanta, se poate regla frumos relatia cu omul drag si o sa ajungeti la casatorie, sau la o si mai buna intelegere.
SCORPION – Sunt ceva accente mai ascutite in sfera sanatatii si e bine sa faceti niste investigatii amanuntite sa vedeti ce e de facut. Poate va trebui sa munciti mai mult decat de obicei la serviciu, si sa luati in calcul si o alternativa de lucru in particular, ca poate, aveti, deja, niste oferte.


SAGETATOR – E posibil sa reveniti la o relatie in care nu s-a spus totul si sa reparati ce se mai poate, ba chiar s-o duceti la nivelul superior. E bine sa va luptati pentru drepturile voastre si sa profitati de toate oportunitatile pentru ca sanse sunt sa obtineti ce v-ati propus dar cu multa munca si perseverenta.
CAPRICORN – Vi se propune sa va implicati intr-o activitate de timp liber, poate fi o campanie in folosul unor oameni si sa fie un castig de imagine si pentru voi. Se vine cu o oferta de colaborare, sa reluati o activitate care va poate aduce castiguri si sa aveti un cont bancar mai consistent decat pana acum.


VARSATOR – O sa va scoata cineva la plimbare, la un film si sa vi se faca o marturisire, poate va cere un sfat sau va face o declaratie de dragoste. Un raspuns pe care-l asteptati demult soseste, ori poate luati un examen pe care l-ati mai dat si incheiati cu bine o situatie, sa dati curs unei alte posibilitati de afirmare.
PESTI – O instiintare, ca mai aveti de luat niste bani, ca v-asteapta niste bonusuri, sau alt gen de compensatii pentru o munca de-acum cateva luni. O sa va dati tot interesul sa rezolvati problemele care tin de casa, de familie, si sa va-ngrijiti si de voi, poate va interesati de sanatate, sau de o destinatie de vacanta unde sa va duceti cu ai vostri.