Horoscop Azi 31 Mai 2016 May31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Mai 2016

Horoscop 31 mai 2016. Astazi, Capricornii intra intr-o perioada benefica financiar, iar Fecioarele isi fac noi cunostinte.Or sa ne resuseasca mare parte din activitatile de care ne-apucam si o sa avem sentimente de implinire, ca nu ne-am zbatut degeaba.

Horoscop 2016 BERBEC – O iesire in lume dupa orele de program si o sa strangeti relatiile, poate va faceti noi prieteni si-o sa va vedeti mai des. Poate va pregatiti de o lansare la apa si o sa fie bine primit, proiectul, o sa fie un salt in cariera, vor fi oameni de afaceri interesati de o colaborare cu voi.
Horoscop 2016 TAUR – Va puteti reface sau consolida o casnicie si sa aveti mai multa grija de-aici inainte sa va puteti intelege. E in continuare mult de lucru la serviciu, dar vin si bani pe masura, poate veti ocupa o functie care va va propulsa in cariera, pe scena sociala.

Horoscop 2016 GEMENI – Se mai indulceste atmosfera in relatia sentimentala si o sa va revina, cu ocazia asta, si cheful de treaba, care va cam parasise. Poate veti intra intr-o combinatie parteneriala si o s-aveti de castigat, bani si prestigiu si va trebui sa luptati in continuare, sa le pastrati.
Horoscop 2016 RAC – Poate ati gasit solutia ideala cu privire la un angajament in particular, sa lucrati sau sa va delectati cu o activitate sportiva, artistica, tehnica. O sa parafati niste acte, ca sa deveniti stapani pe situatie, sa vi se recunoasca niste drepturi, sa va bucurati de stabilitate, de un statut clar.

Horoscop 2016 LEU – Prezenta cuiva o sa fie energizanta, va da imboldul, poate, sa va apucati de un proiect la care visati de mult timp. Posibila negociere sau doar o dezbatere pe marginea unei afaceri in care v-ati pus toate sperantele si-o sa va-ntelegeti, poate mai faceti si voi unele concesii.
Horoscop 2016 FECIOARA – Anturaj vesel, o sa iesiti la socializare, o fi vreun eveniment monden la care o sa faceti si voi act de prezenta. Se prea poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de afaceri sau poate veti forma un cuplu de-aici incolo.

Horoscop 2016 BALANTA – Se pare c-o s-aveti noroc de un sponsor care sa va sustina proiectul in care aveti toata increderea c-o sa va reuseasca, o sa dati lovitura. Ati putea reinnoi un contract de munca si sa va descurcat mai bine cu banii, s-aveti de rate, facturi si de ceva destindere, in week-end, s-aveti de plimbare.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa fiti cooptati intr-o activitate care are drept obiectiv salvarea unor oameni aflati in dificultate si o sa fiti de acord cu aceasta colaborare. S-ar putea sa investiti niste bani in casa, dar poate luati diverse lucruri in rate si mai ramaneti si cu ceva de buzunar, maruntis.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa incasati niste bani, fie de la serviciu, fie de pe urma vanzarii unor bunuri si o s-aveti de cheltuiala. Se poate s-aveti un succes in cariera si vi se aduc multumiri, puteti primi bani, zile de concediu, un city break-cadou.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Vizita cuiva sau doar mesajul de pe telefon o sa va remonteze, va dau sperante c-o sa fie si mai bine in relatia sentimentala. Or sa va intre mai multi bani, din surse diferite, cert e ca se-anunta o perioada banoasa si care se va prelungi pana anul viitor, o s-aveti parte de stabilitate.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa incasati niste bani, fie de la serviciu, fie vin pe alta filiera din partea coechipierului de viata. Se pare c-o sa va gasiti de lucru, daca asta va preocupa si-ati putea pleca intai in vacanta si de-abia dup-aceea sa va apucati de treaba cu forte proaspete.
Horoscop 2016 PESTI – Va parvine un raspuns afirmativ de la scoala, de la un examen sau din biroul sefilor, de la serviciu. O sa legalizati un act, o situatie, dar o sa va cam stoarca de energie alergatul de la un ghiseu la altul, care-or fi in zone diferite ale orasului.
Horoscop Azi 31 Mai 2016