Horoscop Azi 31 Iulie 2017 Jul31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Iulie 2017

Horoscop 31 iulie 2017. Leii au proiecte ambitioase, iar Balantele fac rost de bani.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O sa ne putem concentra pe probleme care se cer urgent solutionate, dar sa ne bucuram si de lucruri care ne fac placere si sa le oferim si celor din jurul nostru momente deosebite.


BERBEC – O sa vreti sa va ocupati cu ceva placut timpul liber, poate va duceti la piscina, sa practicati un sport de agrement ca sa mai uitati de stres, rate, facturi.
TAUR – Se pare c-o sa mai trebaluiti ceva pe-acasa, cheltuiti si niste bani ca sa mai inlocuiti niste lucruri care s-au defectat, sa va simtiti bine la voi acasa. Se pare c-o sa mai trebaluiti ceva pe-acasa, cheltuiti si niste bani ca sa mai inlocuiti niste lucruri care s-au defectat, sa va simtiti bine la voi acasa.


GEMENI – Va pregatiti de o iesire la sfarsit de saptamana, poate chiar mai devreme si o sa puneti la punct o situatie, ca sa lasati toul in ordine, depinde acum de cat lipsiti. Va pregatiti de o iesire la sfarsit de saptamana, poate chiar mai devreme si o sa puneti la punct o situatie, ca sa lasati toul in ordine, depinde acum de cat lipsiti.
RAC – O sa vi se faca o oferta de lucru, fie si sa prelungiti actualul contract, si sa luati mai multi bani de-acum inainte pentru c-o sa va fie si mai apreciata munca. O sa vi se faca o oferta de lucru, fie si sa prelungiti actualul contract, si sa luati mai multi bani de-acum inainte pentru c-o sa va fie si mai apreciata munca.


LEU – Aveti proiecte ambitioase si o sa va dati peste cap sa va atingeti scopurile, sa faceti progrese in sfera profesionala, sa va bcurati de stralucire in cariera. Aveti proiecte ambitioase si o sa va dati peste cap sa va atingeti scopurile, sa faceti progrese in sfera profesionala, sa va bcurati de stralucire in cariera.
FECIOARA – O s-aveti mai mult aplomb, in tot ce faceti, se va tine cont de parerile voastrde, vor fi oameni care sa va sustina initiativele si sa va mearga si mai bine. O s-aveti mai mult aplomb, in tot ce faceti, se va tine cont de parerile voastrde, vor fi oameni care sa va sustina initiativele si sa va mearga si mai bine.


BALANTA – E posibil sa luati niste bani care sa v-ajute sa rezolvati o problema de sanatate, sau sa va achitati de o datorie despre care n-ati vrut sa se stie. E posibil sa luati niste bani care sa v-ajute sa rezolvati o problema de sanatate, sau sa va achitati de o datorie despre care n-ati vrut sa se stie.
SCORPION – Va luati avant si o sa faceti progrese la slujba, iar din toamna si la scoala si o sa va consolidati pozitia, poate primiti si o functie, vine un an ofertant pentru voi. Va luati avant si o sa faceti progrese la slujba, iar din toamna si la scoala si o sa va consolidati pozitia, poate primiti si o functie, vine un an ofertant pentru voi.


SAGETATOR – vi se pot semna niste acte si sa avansati cu demersurile care tin de o angajkare, sau de achizitionarea unei locuinte, sau de un credit bancar o fi vorba. Vi se pot semna niste acte si sa avansati cu demersurile care tin de o angajkare, sau de achizitionarea unei locuinte, sau de un credit bancar o fi vorba.
CAPRICORN – Poate va trebui sa faceti un drumca sa rezolvati niste chstiuni de ordin profesional si sa va asigurati succesul pe termen lung, poate va asociati cu niste profesionisti. Poate va trebui sa faceti un drumca sa rezolvati niste chstiuni de ordin profesional si sa va asigurati succesul pe termen lung, poate va asociati cu niste profesionisti.


VARSATOR – O sa puteti intra intr-o combinatie parteneriala si sa faceti performanta, sa va dati interesul sa va si mentineti acolo, unde o sa ajungeti. O sa puteti intra intr-o combinatie parteneriala si sa faceti performanta, sa va dati interesul sa va si mentineti acolo, unde o sa ajungeti.
PESTI – Se poate sa fie o perioada incarcata la serviciu poate pentru ca se-apropie concediul si-ati ramas cu multe pe cap, de care trebuie sa scapati inainte de a pleca. Se poate sa fie o perioada incarcata la serviciu poate pentru ca se-apropie concediul si-ati ramas cu multe pe cap, de care trebuie sa scapati inainte de a pleca.