Horoscop Azi 31 Iulie 2016 Jul31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Iulie 2016

Horoscop 31 iulie 2016. Se anunta o zi de weekend cu surprize si evenimente importante pentru Lei.Reverie azi. O sa putem visa la ce ne place, si la cei pe care i-am vrea in viata noastra. Vibratia zilei este 4 si o sa tinem cont si de ce-si doresc ai nostri, atunci cand ne facem programul de vizite si plimbari.

Horoscop 2016 BERBEC – O reusita in plan personal, poate v-ati refacut o casnicie, sau v-ati insanatosit, v-oti fi redresat si din punct de vedere financiar.
Horoscop 2016 TAUR – Si voua ar avea de unde sa va mearga mai bine in relatia de cuplu, comunicarea a devenit mai buna s-aveti timp unul pentru celalalt.

Horoscop 2016 GEMENI – Se-apropie un moment cheie – pentru viata de cuplu si daca o sa dati dovada de maximum de intelegere fata de partener o sa aveti parte de o relatie frumoasa, in continuare.
Horoscop 2016 RAC – O sa scoateti din banii de la secret ca sa aveti pentru o iesire cu familia si cu prietenii la o terasa, daca nu cumva o sa dati fuga la malul marii, in plimbare.

Horoscop 2016 LEU – Invitatiile de plecat pe undeva curg, totul e sa va hotarati incotro, cu cine si pentru cate zile, ca poate sunt cateva zile de concediu pe care le puteti petrece.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se organizeaza la voi acasa o masa festiva si o sa revedeti prieteni si rude pe care nu le-ati mai vazut cine stie de cand si va fi ca o reintregire a familiei.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa iesit pe la mondenitati si poate prindeti din zbor o idee de afaceri, pe care s-o puneti, la un moment dat in practica – si-o s-aveti succes, o sa vedeti.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa va iasa-n cale o persoana carismatica, de la care sa nu va puteti lua gandul si daca n-aveti partener sa intrati intr-o relatie cu acea persoana.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O excursie cu grupul, la padure, la malul marii sau in tara vecina o sa v-ajute sa sa reinnodati unele amicitii si sa faceti schimb de impresii.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa luati parte la un eveniment monden, si-o sa intrati, poate intr-o alta lume, care va oferi o rampa de lansare, pe scena sociala.

Horoscop 2016 VARSATOR – E cineva care va duce dorul si v-o declara, vrea sa va vedeti si daca si voua va lipseste persoana poate faceti cumva sa va-ntalniti.
Horoscop 2016 PESTI – Relatia voastra sentimentala promite sa fie si mai frumoasa, iar daca n-aveti pe nimeni, in orice clipa poate sa-si faca aparitia omul pe care-l asteptati.
Horoscop Azi 31 Iulie 2016