Horoscop Azi 31 Ianuarie 2018 Jan31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 Ianuarie 2018

Horoscop 31 ianuarie 2018. Zodia care azi va primi o sumă mare de bani.E lună plină, eclipsata total şi e bine să fim cumpătaţi în toate cele, că socoteala de-acasă n-o să se prea potrivească, o să vedeţi , cu cea din târg. S-avem grijă de sănătate şi să nu ne ambalăm dacă lucrurile nu prea ne ies.Vibraţia zilei este 4 şi familia şi sănătatea alor noştri sunt pe primul plan.

BERBEC – S-ar putea să vă intre mai mulţi bani în casă, nu numai din salariul vostru şi o să v-apucaţi de nişte investiţii. Poate vă luaţi o maşină nouă.
TAUR – O să vă străduiţi să reglaţi relaţia cu partenerul de cuplu şi să vă daţi voie să cunoaşteţi pe cineva dacă v-aţi despărţit de puţin timp.

GEMENI – Se poate s-aveţi câştig de cauză , să mergeţi mai departe cu un proces, sau chiar să se-ncheie mai repede decât aţi crezut.
RAC – O să vă puteţi lua banii care vi se cuveneau cine ştie de când şi o să fiţi cu toate cheltuielile – la zi – să n-aveţi nicio restantă.

LEU – O invitaţie pentru diseară să ieşiţi pe undeva şi poate aveţi de făcut vreo mărturisire, o declaraţie de dragoste!
FECIOARĂ – Veţi înveşti o sumă de bani în casă, poate puneţi de-o parte banii şi v-apucaţi la primăvară de nişte reparaţii, reamenajări.

BALANŢA – Se poate s-aveţi de dat un examen, poate e un concurs pentru ocuparea unui post pe care-l vizaţi de multă vreme.
SCORPION – Se poate să renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi să meargă, într-adevăr mult mai bine colaborarea de-aici încolo.

SĂGETĂTOR – Poate faceţi un efort financiar să vă schimbaţi maşina, sau sunt alte urgente care or să înghită nişte bani.
CAPRICORN – E bine să vă gândiţi bine de tot dacă aveţi de semnat un contract, să analizaţi sub toate aspectele ofertă, să nu fie ceva care să vă inducă în eroare.

VĂRSĂTOR – Aţi putea primi un accept, să treceţi dintr-o grupa în alta la şcoală, ori în alt departament la slujbă şi o să fie o promovare.
PEŞTI – Se poate s-aveţi o explicaţie cu partenerul de viaţă fost, actual, referitoare la copii şi la responsabilităţile care vă revin fiecăruia, să fie totul echitabil.