Horoscop Azi 31 August 2018 Aug31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 August 2018

Horoscop 31 august 2018. Săgetătorii ar putea primi o ofertă extrem de avantajoasă.Surprize astăzi. Or să ne ia pe nepregătite nişte mesaje, prezenta cuiva, dar tot o s-avem noi un gest de răspuns şi-o să facem faţă situaţiilor nou-apărute.Vibraţia zilei este 4 şi o să ne ocupăm de casă, de familie, şi în ultimul rând abia, de noi.

Horoscop 2018 BERBEC – Poate vă faceţi timp să practicaţi un hobby, să activaţi latura creativă, să vă simţiţi mai în largul vostru.
Horoscop 2018 TAUR – Va scoate cineva la masă în oraş, e rost şi de o petrecere mâine şi o să aveţi parte de o companie pe gustul vostru.

Horoscop 2018 GEMENI – Poate încasaţi nişte bani cu care o să vă puteţi mişca zilele astea şi o să vă bucuraţi de un relaş, fie el şi activ, aşa cum vă place vouă.
Horoscop 2018 RAC – Încă mai puteţi spera la revenirea cuiva în viaţa voastră şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire, ca să nu mai ajungeţi în impas.

Horoscop 2018 LEU – Vă consultaţi cu familia ca să vedeţi dacă mai încape o colaborare, după serviciu, sau e nevoie de voi acasă.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – E posibil să luaţi mai mulţi bani şi o să aveţi de buzunar să ieşiţi la masă în oraş, la distracţie, zilele-astea.

Horoscop 2018 BALANŢA – O să puteţi relua o poveste sentimentală şi o să existe o mai bună comunicare, de data asta şi armonia o să persiste.
Horoscop 2018 SCORPION – Poate vă puteţi lua o maşină, cu banii strânşi, sau rezolvaţi altfel problema transportului-duceti maşina în service.

Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – Poate re-negociati un contract de angajare, sau va mai gândiţi dacă să păstraţi o colaborare, sau să renunţaţi la ea, că nu mai merită.
Horoscop 2018 CAPRICORN – Se poate să aflaţi de un job, care poate fi şi în străinătate, sau vă duceţi la studii, la vreun master şi o să vedeţi dacă vă convin condiţiile.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – Cineva de care v-aţi separat recent revine cu gânduri de-mpacare şi o să vedeţi că situaţia s-a schimbat – în bine şi relaţia poate continua.
Horoscop 2018 PEŞTI – Or să vă invite nişte prieteni la munte, la mare şi o să vă puteţi face bagajul şi să o luaţi din loc, pentru că dispoziţie de plimbare aveţi.