Horoscop Azi 31 August 2016 Aug31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 31 August 2016

Horoscop 31 august. Fecioarele se lanseaza in afaceri, iar Balantele isi renoveaza locuinta.Sa profitam de faptul ca Mercur e retrograd si sa ne cerem drepturile, sa ne facem dreptate, sa lamurim toate chestiunile de ordin profesional dar si personal – totul sa fie trecut prin sita.Vibratia zilei este patru si o sa ne putem bucura de ce le putem oferi alor nostri.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va puteti extinde afacerile, sa descoperiti o cale de a va spori veniturile si o sa va luati casa, masina, sa organizati o nunta, un botez in familie.
Horoscop 2016 TAUR – Ati putea castiga din particular niste bani si sa-i faceti o surpriza placuta partenerului de cuplu, copiilor, sa le luati ceva care stiti ca i-ar face fericiti.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa-i dati de capat unei chestiuni de ordin juridic, va consultati cu avocati, cu oamenii legii ca sa obtineti niste drepturi, sa puteti lucra, sa va recuperati bani, bunuri.
Horoscop 2016 RAC – O problema contractuala isi afla rezolvarea si o sa puteti lucra acolo unde va doriti si sa luati si bani, sa faceti achizitiile de care au nevoie ai vostri.

Horoscop 2016 LEU – Posibila negociere ca sa va primiti banii si o sa-i recuperati si pe cei care pareau definitiv pierduti, oricum o sa vedeti ca banii trag la voi in perioada asta.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa incasati bani, din care veti plati diverse lucruri pentru casa, familie si-o sa scapati de o parte din grijile care tin de rate, facturi curente.

Horoscop 2016 BALANTA – Va interesati de lucruri noi si frumoase pentru confortul casnic, poate sunteti in plina renovare a casei ori v-a fost data – la cheie – una noua.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa rezolvati o problema notariala, sa autentificati un act, sa legalizati o situatie, ca sa vi se recunoasca acele drepturi pentru care ati tot luptat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa luati bani din mai multe parti si o sa fie un du-te vino la contul vostru bancar, c-aveti multe de platit, dar o sa va descurcati frumos.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate vi se aproba o plecare la studii sau la o specializare in folosul serviciului si al vostru personal, bineinteles, o sa puteti calatori acolo unde v-ati dorit.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus si sa trebuiasca s-asteptati urmatorul salariu daca n-ati pus nimic deoparte, ceea ce e greu de crezut.
Horoscop 2016 PESTI – Va cauta cineva cu ganduri de-mpacare, sa reluati un parteneriat fie de afaceri, fie de viata amoroasa si in functie de ce simtiti o sa dati un raspuns.
Horoscop Azi 31 August 2016