Horoscop Azi 30 Septembrie 2017 Sep30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Septembrie 2017

Horoscop 30 septembrie 2017. Capricornii au o întâlnire amoroasă.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O să fim deschişi la veştile pe care le vom afla şi o să scoatem de-acolo ce ne interesează, referitor la bani, un loc de muncă, o casă, ori o maşină pe care vrem să ni le luăm, c-avem mare nevoie de ele.Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar răspicat ce ne supără ca să nu se mai repete.


BERBEC – Sunt nişte oameni care vor să vă cunoască – poate vor să lucraţi împreună, să aveţi şi voi şi ei de câștigat – bani şi prestigiu.
TAUR – E posibil să întâlniţi pe cineva care vrea să afle cât mai multe despre felul vostru de a fi pentru că vă place şi vrea să formaţi un cuplu – dacă veţi fi compatibili.


GEMENI – Un repaus pe care-l aşteptaţi de multă vreme, din partea cuiva pe care îl aşteptaţi de multă vreme, din partea cuiva pe care îl iubiţi şi-aţi vrea să vă împărtăşească sentimentele, să fiţi împreună – soseşte şi e bun răspunsul.
RAC – O reuniune cu rude şi prieteni ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să daţi nas în nas cu cineva dintr-o relaţie, aparent încheiată, dar care mai vrea nişte explicaţii.


LEU – Păreţi gata de drum, gata de distracţie poate mai mult de dragul copiilor, dar o să fie cu veselie pentru toată lumea şi o să vă-ntoarceţi cu bateriile-ncarcate.
FECIOARĂ – Vă puteţi ocupa şi de treburile gospodăreşti, dar o să ieşiţi şi la un tete a tete să luaţi pulsul relaţiei sentimentale să vedeţi dacă duce în fața altarului.


BALANŢĂ – Atmosferă plăcută în familie, în viaţa de cuplu, prietenii vor şi ei să vă vadă, să să petreceţi un timp de calitate împreună, şi-o s-aveţi preocupări deconectante comune.
SCORPION – Pietenii vă scot la plimbare, poate-o să faceţi şi mişcare, o să ajungeţi şi la un părţi, o să faceţi diverse lucruricare să vă facă să uitaţi de grijile de tot felul.


SĂGETĂTOR – E un eveniment festiv la care o să vă duceţi pentru că sunt acolo oameni la care ţineţi şi o să aveţi prilejul să reactualizaţi nişte prietenii, să recuperaţi şi o relaţie amoroasă.
CAPRICORN – Întâlnire cu cineva care o să vă trezească emoţii pe care, poate că nu le-aţi mai trăit demult şi veţi fi pe punctul de a lua o decizie referitoare la viaţa de cuplu.


VĂRSĂTOR – Vă invita cineva la plimbare în alt oraş, poate vi s-a făcut o rezervare la cabană, un hotel, ori vi s-a pregătit o cameră acasă, la cei la care vă duceţi.
PEŞTI – E cineva care vrea să afle cu certitudine – dacă se poate – în ce măsură poate spera la o relaţie care să vă ţină împreună – pentru tot restul vieţii, nu aşa, o vreme.