Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Martie 2016

Horoscop zilnic, 30 martie 2016. Pestii gasesc armonia cu persoana iubita, iar Fecioarele rezolva o problema de sanatate. Provocari azi. O serie de lucruri se rezolva dupa lungi asteptari, in timp ce altele inca ne tulbura existenta, dar avem tot ce ne trebuie ca sa invingem ostilitatile.Vibratia zilei este 3 si sa ne folosim inteligenta ca sa scutim consumul inutil de energie.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate primiti o invitatie intr-o alta tara, sa va duceti in vizita la niste prieteni sau poate aveti vreo ruda pe-acolo. O energie debordanta si-aveti chef si de treaba, si de distractie, proiecte noi bat la usa si-o s-aveti de unde sa alegeti, sa urcati in rang.
Horoscop 2016 TAUR – O sa recuperati niste bani pe care trebuia sa-i luati de multa vreme, dar numai acum s-au intrunit toate conditiile. E bine sa va-ngrijiti de sanatate, sa nu amanati mersul la doctor si sa va si tratati cum trebuie, daca asa zice medicul, sa faceti fata provocarilor cu care o sa dati piept.

Horoscop 2016 GEMENI – Va puteti asocia cu niste oameni ca sa lucrati la ceva in particular sau ca sa practicati un sport de echipa. O sa va puteti intelege mult mai bine cu partenerul de cuplu si relatia se poate indrepta spre logodna, casatorie, iar daca sunteti singuri o sa va iasa-n cale cineva.
Horoscop 2016 RAC – Poate vi se adauga ceva la salariu, sau banii or sa vina dintr-o colaborare, cert e ca se profileaza niste bani. Pare sa fie mai mult de lucru la serviciu, si pe-acasa sunt multe de facut si-o sa intrati intr-un ritm alert, sa va puteti achita de toate obligatiile.

Horoscop 2016 LEU – O sa luati si acea semnatura fara de care nu va puteati angaja sau sa va cumparati o casa ori sa va luati o masina. O noua preocupare o sa va acapareze, poate faceti miscare sau o fi o munca de creatie, si o sa va faca placere sa dati frau liber inspiratiei.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa va descurcati mult mai bine la serviciu, la scoala, in viata de zi cu zi. Poate din banii de la saltea o sa scoateti, ca sa luati o suma – pregatiti o aniversare, o petrecere – in familie, ceva care va aduna rude si prieteni in viitorul apropiat.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa castigati un proces, sa luati banii cuveniti, sau o fi vorba despre custodia copiilor sau e o despagubire morala. O sa stati la discutii cu niste angajatori pana o sa va puneti de acord, sa va fie respectate conditiile, ca sa nu simtiti ca munciti pe degeaba.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa luati banii de la banca, pentru o casa, poate va aflati la inceput de drum intr-o relatie si nu va puteti descurca altfel. Se rezolva o problema de serviciu si o sa prindeti un post mai bun, poate se mareste si salariul sau poate va duceti la alt loc de munca.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E cineva care va face curte si o sa va invite la plimbare, sa luati masa impreuna, sa vedeti o piesa de teatru. Va faceti planuri serioase cu banii din cont si dati avansul pentru o casa, va schimbati masina sau luati bilete de vacanta c-aveti nevoie de un respiro intr-un peisaj de vis.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa-i veniti de hac unei afectiuni care v-a impiedicat s-aveti randament bun la slujba si o sa aveti succes de aici incolo. Se vine cu o oferta de colaborare si daca puteti sacrifica o ora, doua din timpul liber o sa faceti rost de bani, sa aveti si de buzunar, nu numai pentru rate, facturi.

Horoscop 2016 VARSATOR – O iesire in societate dupa orele de program si o sa va faceti noi relatii, prieteni, o sa strangeti randurile. Noi provocari incitante la serviciu, la scoala si o sa va faceti cunoscute calitatile, o sa va faceti reclama buna, sa urcati in top.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa-si faca aparitia cineva cu care-ati avut o relatie acum ceva timp si, cu bunavointa de ambele parti, sa continuati povestea de dragoste. Se poate sa va gasiti finantare pentru proiectul in care v-ati pus mari sperante si sa mearga totul snur, sa va consolidati pozitia in cadrul breslei voastre.


Horoscop Azi 30 Martie 2016