Horoscop Azi 30 Mai 2016 May30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Mai 2016

Horoscop 30 mai 2016. Leii primesc o marire de salariu, Varsatorii isi refac viata sentimentala.O sa ne putem ocupa de mai multe treburi deodata, dar cu grija si atentie ca sa nu facem treaba de mantuiala, ci sa primim aprecieri din partea celor din jur, sa ne bucuram de respectul lor.Vibratia zilei este 3 si e bine sa ne facem intelesi, mai bine sa mai spunem inca o data ce gandim decat deloc.

Horoscop 2016 BERBEC – Va scoate cineva la o cafea, poate vrea sa va propuna o afacere, ori sa plecati in concediu impreuna. E posibil sa faceti o investitie, va luati casa, mobila, aparatura, va schimbati masina, poate pentru ca sunteti pe punctul de a va casatori.
Horoscop 2016 TAUR – Va pot intra acei bani cu care sa faceti aprovizionarea, si s-aveti si pentru o iesire pe undeva, in week-end. E o tevatura la serviciu, dar puteti profita de situatie si sa cereti altceva de lucru, sau sa vi se dea bani in plus la salariu sau aparatura performanta.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa faceti ceva si pentru starea voastra de bine, poate faceti si o cura de vitamine si minerale, iesiti mai des la aer curat. O sa dati drumul unor proiecte noi la care o sa munciti cu tot dragul, chiar daca va fi greu si mult de lucru, pe o perioada, mai lunga de timp.
Horoscop 2016 RAC – O sa trebuiasca sa mai cheltuiti niste bani cu casa, poate incepeti o renovare, schimbati mobilierul, luati cate ceva si pentru gradina si…..costa. Poate nimeriti o oferta de vacanta, la un pret convenabil si faceti un efort financiar sa luati acum biletele, ca sa n-asteptati ziua de salariu c-atunci poate n-or sa mai fie.

Horoscop 2016 LEU – Poate reluati drumurile la banca, sa cereti un credit, o refinantare, ori niscaiva facilitati sa va fie mai usor cu restul cheltuielilor. Se pune problema unor castiguri suplimentare la slujba, poate vi se mareste salariul, sau ramaneti peste program si vi se platesc acele ore – in plus.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa faceti echipa cu partenerul de cuplu si v-apucati de niste reconditionari pe-acasa, dati o raita si pe la cumparaturi. Intrevedere cu cineva care vrea sa va dea, probabil, ceva de lucru si daca va puneti de acord o sa fie profitabil, cel putin pentru voi, cu Jupiter in carti.

Horoscop 2016 BALANTA – Va cauta niste oameni ca sa puneti umarul la un proiect umanitar, sau de alt gen, e o munca de echipa si o sa fie o rampa de lansare pentru voi. Ati putea finaliza un act si sa mergeti mai departe cu demersurile, sa va cumparati o casa, o masina, sa dati drumul unui nou proiect, sa va relansati.
Horoscop 2016 SCORPION – Relatia cu fiinta iubita traverseaza o perioada de instabilitate si depinde doar de voi s-o revigorati, sa va mearga mai bine. O sansa de promovare, poate va trebui sa dati niste examene, sa invingeti o concurenta, ca sa ocupati un post pentru care aveti toate datele, pregatirea necesara.

==
=Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va faceti program comun cu partenerul de cuplu, iesiti mai des in oras, faceti piata, cumparaturile impreuna. Poate o sa perfectati niste studii, dati si un examen, e o perioada mai incarcata, dar o sa va descurcati, frumos, c-aveti resurse, cat cuprinde.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa reganditi politica monetara a familiei si poate fixati inca o data prioritatile ca sa vedeti ce bani aveti de concediu. Se observa o serie de mici realizari si urmeaza sa va luati elan pentru un adevarat salt in cariera care poate fi si la toamna.

=Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va puteti reface viata sentimentala, s-o luati de la capat, cu incredere, sfera iubirii e efervescenta. Vi se propune altceva de lucru, poate plecati la alt serviciu si o sa dati un raspuns, daca v-ati consultat si cu familia, vedeti care sunt avantajele
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa primiti un cadou si sa se potriveasca perfect cu starea de spirit pe care-o veti avea, sa va mearga la suflet. O sa primiti un accept, sa-ncepeti o lucrare, poate in particular si o sa adunati ceva bani in cont, sa v-aduca succes si in perspectiva.
Horoscop Azi 30 Mai 2016=