Horoscop Azi 30 Iunie 2016 Jun30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Iunie 2016

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Am putea sa ne mai gandim si la noi, sa facem ceva frumos si pentru sufletelul nostru, sa ne facem planuri de vacanta, de viata in doi, sa vedem un film, sa ascultam o muzica buna, sa luam masa cu prietenii. Balantele ar putea primi azi un bonus, iar Varsatorii se bucura de succes.Astazi luna ne invita la castiguri de natura spirituala. Vibratia zilei este 3 si putem comunica si cu gandul, nu numai prin limbaj.

Horoscop 2016 BERBEC – Va dati tot interesul sa contribuiti cu cate ceva la o actiune in folosul altora si o sa vi se multumeasca pentru ajutorul acordat. Se poate s-aveti o discutie de principiu cu un partener de afaceri si de luni incolo poate puneti la punct contractul si vedeti daca va convine.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa organizati o escapada turistica si sa ii adunati pe toti prietenii intr-un grup cu care sa va duceti la distractie. E posibil sa faceti cunostinta, in cercurile pe care le frecventati cu cineva care are toate sansele sa devina partenerul vostru de viata, cu acte-n regula.

Horoscop 2016 GEMENI -Poate treceti pe la servis, pentru o verificare de rutina, inainte de a porni azi, maine la drum, sa n-aveti surprize, pe drum. Apar situatii neprevazute si poate cumparati ceva util pentru casa, ori o fi sanatatea cuiva din familie cu semnul intrebarii si-l duceti pe om la un consult.
Horoscop 2016 RAC – O sa va-ngrijiti mai mult, va luati si lucruri noi care sa va puna in valoare, poate va mai duceti si pe la masaj. Se observa castiguri, o stare de bine, reusite pe mai multe planuri si proiecte cu bataie lunga, practic, viitorul arata mai bine decat pan-acum.

Horoscop 2016 LEU – Poate va gasiti o casa de cumparat sau de inchiriat si or sa va-ntinda o mana de ajutor si rudele si prietenii ca sa transportati lucrurile. Ati putea lua o suma de bani care sa v-ajute sa plecati cateva zile la munte sau la mare, sa respirati alt aer, sa va deconectati.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va mearga bine in relatia de cuplu si o sa faceti echipa cu cel de langa voi, o sa fiti de nedespartit. Se pare ca sunteti asteptati intr-o statiune de agrement sau niste rude sau pregatit c-ati zis ca treceti si pe la ele, macar in tranzit; e rost de plimbare.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate o sa castige mai multi bani partenerul de cuplu si o s-aveti acolo un fond de rulment de care sa va folositi in concediu. O sa primiti un bonus, vreo recompensa, un salariu marit, vi se acorda cateva zile de concediu, sau un city break, asa din partea sefilor.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va-ntelegeti mult mai bine cu perechea de suflet si poate va bate gandul casatoriei, daca n-ati legalizat relatia. Intrevedere cu niste oameni care vor sa prelungiti o colaborare si daca ati scos ceva profit pan-acum o sa mergeti mai departe, daca nu, stopati tot.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Are sa va dea cineva o datorie si daca v-a inapoiat-o la termen o sa-l mai imprumutati pe omul respectiv, daca nu, il taiati de pe lista. Veti da de o oportunitate care sa v-aduca mai multi bani in casa si sa scapati de toate datoriile, sa fiti cu cheltuielile – la zi.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O confirmare ca vi s-a aprobat o cerere, ca o sa va luati banii – poate fi un credit bancar sau o scutire de taxe, impozite. O sa dati zor sa rezolvati o problema care tine de serviciu, poate prelungiti un contract, desfasurati o activitate care sa v-aduca profit.

Horoscop 2016 VARSATOR – Va scoate diseara cineva la un suc, va duceti la film sau sa va plimbati, sa mai uitati de toate apasarile. Se pare c-o sa aveti succes daca o sa insistati pe langa un sponsor sa va finanteze un proiect si totul o sa mearga snur dupa concediu.
Horoscop 2016 PESTI – Intalnire de suflet, poate fiinta iubita a luat o decizie si vrea sa v-o comunice sau va consulta intr-o anumita problema. Au loc schimbari la job si daca va faceti curaj sa va cereti drepturile o sa aveti surpriza sa capatati cate ceva – totul e sa-ncercati.
Horoscop Azi 30 Iunie 2016