Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Iulie 2017

Horoscop 30 iulie 2017. Taurii se pot casatori, iar Gemenii pot lega un parteneriat avantajos din punct de vedere financiar.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. Se pot intampla diverse lucruri care sa ne dea niste planuri peste cap, dar o sa ne descurcam frumos, cu eleganta si diplomatie.Vibratia zilei este 3 si cuvantul poate face minuni intr-o astfel de zi. In rest, s-avem grija la volan.


BERBEC – Un prilej festiv va poate scoate din casa si sa iesiti cu grupul sa va-ntalniti cu oameni care va fac sa va simtiti bine si o sa consolidati relatiile.
TAUR – Semne bune la voi in dragoste si poate o sa faceti pasul cel mare spre casatorie la toamna sau faceti doar anuntul si nunta o sa fie anul viitor.


GEMENI – O sa va duceti pe la mondenitati si o sa aflati ce e nou, cu cine v-ati putea asocia in vederea unui parteneriat de afaceri care promite bani frumosi.
RAC – E un reviriment in plan sufletesc, poate pentru ca mai lasati de la voi si va-mpacati cu cineva care o fi gresit cu sau fara intentie si nu v-ati mai vorbit.


LEU – O sa iesiti din casa pentru ca n-aveti stare, prietenii v-asteapta pe un teren de sport sau plecati intr-o excursie, va duceti la padure ori la malul marii.
FECIOARA – O sa cheltuiti niste bani pentru un dus-intors, la prieteni ori la rudele care locuiesc in alt oras, poate chiar intr-o zona turistica, sa va relaxati si voi.


BALANTA – Se pare c-o sa va dati interesul sa le fiti de ajutor unor prieteni, sa-i scoateti la o cafea, sa le ridicati moralul, sa le dati un sfat, depinde doar de ce au ei nevoie.
SCORPION – Cineva care va iubeste o sa va scoata in oras, poate are si ceva semnificativ sa va spuna, oricum va pregatiti de schimbari importante, majore.


SAGETATOR – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa afle mai multe despre voi si o sa iesiti la plimbare, luati masa impreuna si stati de vorba sau va duceti la film?!
CAPRICORN – O sa dati curs unei invitatii la un eveniment monden, ca sa mai faceti si altceva sa scapati de stresul zilnic si sa va-ntalniti cu prietenii mai vechi, mai noi.


VARSATOR – Ati putea petrece cateva ore in statiunea preferata si sa va-ntoarceti diseara, la noapte, sa faceti cumva sa nu prindeti toata aglomeratia de pe drum, poate gasiti niste scurtaturi.
PESTI – Poate le-ati pregatiti mici surprize alor vostri, iesiti pe undeva, faceti miscare, stati la taclale cu oameni care va inspira atat in sfera profesionala, cat si cea personala.