Horoscop Azi 30 Iulie 2016 Jul30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Iulie 2016

Horoscop 30 iulie 2016. Pentru Scorpioni se anunta excursii, iar Gemenii s-ar putea indragosti. Vibratia zilei este 3, putem comunica usor si sa ne deplasam cu aceeasi usurinta.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa revedeti niste prieteni care au ganduri mari cu voi, sa desfasurati o activitate, de placere, sa va-ncarcati, frumos, bateriile pentru saptamana care vine.
Horoscop 2016 TAUR – Poate o sa fiti scutiti de niste cheltuieli, pe ziua de azi si o sa va faca un prietem cinste cu o masa la restaurant, la iarba verde, la piscina, sau la un spectacol.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa va ia prin surprindere gestul cuiva care vrea sa va impresioneze, sa va dea gata, daca nu s-a convins ca si voi sunteti prinsi de vraja dragostei.
Horoscop 2016 RAC – Poate dati o raita pe la magazine sa luati tot felul de lucruri trebuincioase pentru casa, poate redecorati interiorul sau va ocupati de gradina.

Horoscop 2016 LEU – Invitatiile de plecat pe undeva curg, totul e sa va hotarati incotro, cu cine si pentru cate zile, ca poate sunt cateva zile de concediu pe care le puteti petrece.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa ajungeti la o aniversare sau se casatoresc niste prieteni, e o sarbatoare de la care n-ati vrea sa lipsiti pentru ca va sunt dragi acei oameni.

Horoscop 2016 BALANTA – Ati putea face cunostinta cu cineva pe la mondenitatile pe care le veti trece in revista si viata voastra sa capete alt sens, sa fiti fericiti..
Horoscop 2016 SCORPION – Se pare c-ati pus voi ceva bani deoparte, pe care ii puteti folosi acum, daca plecati intr-o excursie, ca sa va umpleti plamanii cu aer proaspat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa revedeti o persoana draga si poate fi punctul de plecare intr-o poveste de dragoste care se va scrie frumos, pe zi ce trece, si cu rabdare, fara graba!
Horoscop 2016 CAPRICORN – Un eveniment de familie, pare sa fie o masa mare, o fi si cu dar – daca e o nunta sau o fi o aniversare, sau poate un botez.

Horoscop 2016 VARSATOR – Isi reinnoieste invitatia de a trece pe la el un prieten si daca va face placere comapnia si nu v-ati facut alt program treceti pe-acolo la o sueta, la o cafea.
Horoscop 2016 PESTI – E o festivitate, se-mpart premii, sau e alt gen de eveniment, cum ar fi o cununie religioasa, la care o sa va duceti imbracati elegant, cu dress-codul de rigoare.
Horoscop Azi 30 Iulie 2016