Horoscop Azi 30 Decembrie 2017 Dec30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 Decembrie 2017

Horoscop 30 decembrie 2017. Berbecii au parte de reusite la final de an, iar Capricornii isi clarifica o situatie.Horoscop 30 decembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne trezim cu raspunsuri favorabile la cererile pe care le asteptam. Vibratia zilei este 3 si o sa ne intelegem cu anturajul si o sa facem drumuri cu rost.

BERBEC – O reusita pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si afacerile voastre o sa ia avant, sa va relansati pe piata din ianuarie.
TAUR – V-asteapta la un gratar, o portie de sarmale, prietenii si rudele apropiate, depinde acum cu care va-ntelegeti mai bine, poate cu toti si va duceti.

GEMENI – O sa recuperati si ultimii bani pe anul asta si o sa mai faceti o descindere pe la piata, pe la magazine sa va aprovizionati cu toate cele necesare.
RAC – Intalnire cu cineva care va datoreaza un raspuns poate si bani si lucrurile se rezolva frumos daca vorbiti clar si nu v-ascundeti dupa deget.

LEU – V-au mai ramas niste treburi de facut la serviciu si-o sa va dati tot interesul sa va achitati onorabil de ce vi se cere sa treceti in noul an cu obrazul spalat.
FECIOARA – Se poate sa aflati ce a intervenit de nu v-ati mai putut vedea cu cineva drag si o sa puteti recupera timpul pierdut, sa reconfigurati relatia.

BALANTA – Se poate sa va ocupati de redecorarea interiorului, faceti voi niste modificari pe acolo si o sa le faceti pe plac alor vostri, sa-i vedeti fericiti.
SCORPION – Va reusesc initiativele de grup si o sa va descoperiti o adevarata vocatie, sa puneti umarul la o actiune in folosul altora, care o sa va aduca beneficii sufletesti.

SAGETATOR – Se anunta niste bani, de care poate nici nu stiati si o sa luati acele lucruri pe care nu credeati ca o sa mai apucati sa le cumparati ca toti banii se duceau pe rate.
CAPRICORN – O problema din trecut revine si o sa dati pe repede-nainte sa-i veniti de hac, ca nu v-ati dori, in ruptul capului, sa treceti in noul an cu restante de niciun fel.

VARSATOR – Ati putea pleca acolo unde v-ati facut rezervare si sa petreceti si Revelionul, in compania unor oameni dragi, sau poate va-ntoarceti pana atunci si chefuiti acasa.
PESTI – Niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult vin cu o oferta de party in noaptea de anul nou, sau poate in prima zi a anului va duceti la schi impreuna.