Horoscop Azi 30 August 2016 Aug30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 30 August 2016

Horoscop30 august, prezentat de Neti Sandu. O sa putem recupera bani, o relatie care incepuse sa se destrame, o afacere pe care o putem repune pe picioare si multe alte lucruri se pot remedia cu ajutorul lui Mercur, tocmai pentru ca va fi retrograd. Berbecii iau o decizie majora, iar Racii primesc o recompensa financiara.

Horoscop 2016 BERBEC – Va pot intra niste bani si sa-i rulati pana n-o sa mai ramaneti cu mare lucru si bine-ar fi totusi s-aveti o rezerva. Va pregatiti de un moment important, dati un interviu, poate vreti sa lucrati in strainatate, ori sa va duceti la studii, veti lua o decizie majora.
Horoscop 2016 TAUR – Sanatatea pare fragila si poate faceti cumva s-ajungeti la medic sau sa luati tratamentul pe care vi l-a prescris, deja. Vi se poate aproba o cerere de credit ca sa va luati casa ori sa aveti pentru altceva costisitor, un botez, o nunta sau poate va cumparati masina.

Horoscop 2016 GEMENI – Cineva din familie s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul vostru si sa dati fuga la cumparaturi, la doctor, acolo unde e nevoie. Se poate sa perfectati o situatie care tine de partenerul de afaceri, sa vedeti in ce masura sunteti de acord cu conditiile propuse de angajator, coechipieri.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa primiti o recompensa baneasca si sa va permiteti un week-end departe de casa, la odihna, la aer curat. O sa reveniti asupra unor acte, a unei intelegeri si o sa va spuneti punctul de vedere, sa fie totul echitabil, poate aveti de semnat un contract de munca.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa lasati pe maine intalnirea cu partenerul de cuplu, c-au aparut niste urgente si sunteti in criza de timp. Dati drumul unei afaceri, dar o sa fie o tevatura pana sa va vedeti cu toate formalitatile in regula, si-o s-aveti parte de castiguri, si veti recupera niste sume ratacite.
Horoscop 2016 FECIOARA – O confirmare dintr-un birou de sefi, ca veti gasi sprijin, intelegere la mai marii vostri si or sa va iasa proiectele. Demersuri in forta sa rezolvati treburi care va storc de multa energie si sa doborati niste obstacole, sa faceti progrese pe mai multe planuri.

Horoscop 2016 BALANTA – O veste buna de la cineva despre care nu mai stiati nimic si puteti spera la un reviriment al relatiei. O sa puteti definitiva o situatie, obtineti toate aprobarile pentru care v-ati luptat de la inceputul anului, si-ncepeti ceva care sa va propulseze in varful ierarhiei.
Horoscop 2016 SCORPION – V-ati putea petrece seara in compania unui prieten sau a unei prietene care-o sa va inspire, sa gasiti niste solutii de viata. Va trebui sa reglati o situatie mai complicata, cu cineva din familie si sa fie liniste in relatie, sa va placa la fel de mult ca pe vremuri s-ajungeti acasa.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa aflati cauza unei absente din viata voastra, de ce nu v-a mai cautat cineva si sa luati o decizie in acest sens. Noutati care va starnesc interesul pentru afaceri ori pentru studii si o s-aveti de unde s-alegeti, sa faceti exact ce vi se potriveste.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Cu partenerul de cuplu se poate s-aveti mici dispute, pe tema banilor, a cheltuielilor pe care-ati vrea sa le reduceti. Se poate sa fiti in tratative pentru o noua afacere si sa fie o adevarata provocare, poate o sa dati si concurs pentru o functie.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va mai relaxeze o iesire, dupa orele de program cu niste buni prieteni, sa dati deoparte stresul de zi cu zi. O sa va interesati de banii din cont, poate faceti un transfer, cereti o reesalonare a ratelor, ca sa va fie mai usor dupa concediu, sa puteti respira.
Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa va caute cineva care vrea sa aveti o explicatie, sa puteti continua o relatie de cuplu care inca mai are potential. Ati putea putea primi o confirmare, c-ati fost angajati undeva, c-ati luat un examen, ca puteti capata o functie sau c-ati castigat un proces.
Horoscop Azi 30 August 2016