Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 Mai 2016

Horoscop 3 mai 2016. Capricornii pun la cale o petrecere, iar Sagetatorii fac rost de bani.O zi speciala, si pentru ca e a treia zi de Paste, dar si pentru ca sunt aspecte de stabilitate si care ne dau ocazia sa legalizam niste situatii care ne-au tot dat batai de cap.Vibratia zilei este 3 si e tocmai buna pentru comunicare, deplasari, acte, afaceri, diverse si pentru intalniri cu grupul.

Horoscop 2016 BERBEC – O reusita in planul comunicarii, o sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu si-o sa va-ntelegeti si fara vorbe – asta e performanta. Poate-ati reusit s-ajungeti la inima cuiva si relatia voastra sentimentala o sa fie mai buna decat la inceputul anului si o sa va mearga bine pe mai multe planuri.
Horoscop 2016 TAUR – Va dati intalnire cu niste prieteni care-si fac si ei un pic de timp sa stati de vorba, sa va plimbati, ca sa va destindeti. O stare de bine, poate v-ati refacut un pic fortele si-o sa fiti in forma chiar daca va-ncearca o raceala, un guturai, dati dovada de o energie pozitiva, un spirit viu.

Horoscop 2016 GEMENI – Daca n-ati reusit sa va vedeti cu omul drag, poate lansati acum o invitatie si iesiti la o terasa, la un suc, o cafea dup-amiaza. Poate intrati intr-o noua etapa profesionala si o sa va mobilizati ca sa dati randament bun, sa faceti fata noilor cerinte, sa fie multumiti sefii.
Horoscop 2016 RAC – Le-oti fi ramas datori cu o vizita unor prieteni care-au lipsit de la masa festiva, dar nici acum nu e tarziu sa v-adunati cu totii. E posibil sa va-ntoarceti azi de pe unde-ati fost plecati si sa va-ntalniti cu acei prieteni care-au lipsit de la masa festiva, dar nici acum nu e tarziu sa v-adunati cu totii.

Horoscop 2016 LEU – Poate primiti niste bani pe care n-ati avut cum sa-i incasati saptamana trecuta si o sa luati toate acele lucruri care v-au lipsit. Chiar daca va duceti la serviciu, tot v-ar ramane ceva timp si pentru o iesire cu grupul la aer curat, la o terasa, poate, la socializare, sa strangeti randurile.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate stabiliti pentru sambata, duminica o intalnire la aer, la iarba verde cu prietenii din alta zona geografica, poate plecati la drum. Intrevedere cu cineva care vrea sa afle daca sunteti dispusi sa colaborati la un proiect de timp liber sau aveti altele pe cap, si lasati pentru la toamna.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate aflati un raspuns multumitor de la un interviu, de la vreun examen sau de la cine stie ce comisie, de la vreo agentie turistica, imobiliara. O persoana care a lipsit o vreme, o fi fost plecata, revine si o sa puteti vedea ce-a mai ramas din vechea relatie, daca sunt sanse s-aveti un viitor impreuna.
Horoscop 2016 SCORPION – Se pare ca o sa treceti peste o mica dezamagire, ca n-a ajuns pe la voi cineva care inseamna mult pentru voi, si reprogramati intalnirea. E posibil sa cheltuiti niste bani, ca sa faceti fata unor obligatii morale, va duceti la ziua cuiva de nastere, sau o fi un alt motiv de sarbatoare si oricum, e a treia zi de Paste si e de-ajuns.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate-i invitati pe acei prieteni, rude, care-au fost plecate de Inviere si abia acum va puteti reuni la o sarma o felie de cozonac. Vi se da unda verde la serviciu pentru un proiect care presupune si deplasari prin tara, prin strainatate, si o sa capatati un plus de experienta, dar si de bani.
Horoscop 2016 CAPRICORN – S-ar putea sa va faceti curaj sa deschideti subiectul – bani – la serviciu, sa-i primiti pe cei pe care vi i-au promis sefii. Poate organizati o petrecere cu mai multi invitati sau poate desfasurati o activitate in care sa va implicati cu totii si sa descarcati toate tensiunile, oboseala..

Horoscop 2016 VARSATOR – Ati putea accepta o oferta de colaborare, sa va mai duceti, dupa serviciu, sa lucrati doua, trei ore undeva. O revedere emotionanta si o sa va-ncarcati, frumos, sufleteste, e cineva caruia i-oti fi dus dorul si voiati s-o priviti in ochi pe acea persoana sa cititi ce simte pentru voi.
Horoscop 2016 PESTI – Poate legalizati un act, vi se permite sa va luati casa, ori imprumutul de la banca, inainte de toate si-nseamna foarte mult. E de luat in seama o oferta de job si daca aveti ceva nemultumiri acordati-va o sansa, ca Jupiter tine cu voi si o sa faceti treaba buna pe-acolo.
Horoscop Azi 3 Mai 2016