Horoscop Azi 3 Iulie 2018 Jul03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 Iulie 2018

Horoscop 3 iulie 2018. Zodia care va face un important pas în carieră.O să accesăm cu mai mare uşurinţă decât de obicei resursele interioare şi o să obţinem ce ne-am dorit pentru că s-au adunat cam multe lucruri de care-avem nevoie.Vibraţia zilei este 3 şi o să ne facem înţeleşi cu mult mai puţine cuvinte decât ni se-ntâmpla înainte.

BERBEC – Încă n-aţi renunţat la idea de a cumpăra o casă şi se poate să vă interesaţi de un credit bancar – ca să puneţi în practică ideea. O să vă găsiţi un om pe lungimea voastră de undă şi să porniţi la drum într-o relaţie care să vă completeze frumos şi se poate să fie şi din străinătate.
TAUR – Poate aţi găsit o destinaţie de vacanţă care să vă mulţumească pe toţi ai casei şi să nu coste nici din cale-afară, după buget. O să răscoliţi un pic banii din cont să faceţi comanda de lucruri utile, frumoase pentru interiorul locuinţei, sau ca să vă schimbaţi maşina.

GEMENI – E posibil să va fi rămas un examen de dat şi să vă faceţi curaj să treceţi şi prin această situaţie. Poate printr-un complex de împrejurări o să găsiţi nişte bilete de tren, avion mai ieftine şi să vă puteţi duce acolo unde vă propuseserăţi în urmă cu doi sau 4 ani.
RAC – Poate cereţi o suplimentare de credit unei bănci şi o să aveţi bani pentru o vacanţă alături de ai voştri. O să gestionaţi şi mai bine decât de obicei banii, poate pentru că faceţi o investiţie serioasă, şi nu acceptaţi ideea c-aţi rămâne cu datorii.

LEU – Se poate să primiţi peste noapte o numire în funcţie, sau măcar o promisiune care se va concretiza cât de curând. Poate puneţi pe roate o afacere şi vă organizaţi în aşa fel încât să meargă totul ca uns, c-aveţi nevoie de o aprobare din partea şefilor, a beneficiarilor şi de bani.
FECIOARĂ – O persoană care vrea să vă cunoască mai bine vă scoate la o cafea, la un restaurant şi poate o să vă placă aproape tot ce descoperiţi la celălalt. Întrevedere cu cineva care s-ar putea să vină cu o ofertă de colaborare şi o să fie convenabil, c-aţi face o rezervă s-aveţi când plecaţi în concediu.

BALANŢĂ – Cineva cu care nu v-aţi înţeles prea bine mai face o-ncercare să vă recucerească şi poate vă regrupaţi. Se pare c-o să vă alăturaţi unor oameni care vor să lucraţi împreună la un proiect, posibil de timp liber şi să investiţi acolo energie, să puneţi şi suflet, că de obicei.
SCORPION – Se pare că vă scoate cineva în lume şi o să vă faceţi atât prieteni cât şi relaţii care-or să vă prindă bine la un moment dat. Un salt în carieră, o să vă consolideze statutul şi o să vă pregătească pentru o nouă etapă de viaţa profesională, mai ales pentru că e anul vostru special.

SĂGETĂTOR – Poate va trebui să revizuiţi nişte acte şi să vă asiguraţi c-o să fiţi cu toate documentele la zi în cazul unei achiziţii, poate vă luaţi o casă, o maşină. Şi voi pregătiţi terenul pentru nişte eventuale schimbări pe care le puteţi amâna pentru la toamnă dacă nu sunteţi foarte siguri pe voi în momentul de fatza.
CAPRICORN – Poate o să plecaţi pentru o vreme şi o să staţi departe de partenerul de cuplu şi relaţia o să fie întreţinută de la distanţă. O să puteţi da curs unui proiect care să se deruleze, poate, într-un ritm mai lent decât vă aşteptaţi, dar cu care să mergeţi la sigur.

VĂRSĂTOR – E bine s-aveţi grijă de sănătate, să vă duceţi la doctor, să nu plecaţi în concediu bolnavi, şi să vă treziţi cu probleme pe-acolo. O să daţi zor să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să vă implicaţi într-un proiect care să vă ducă în vârful ierarhiei, să căpătaţi şi mai mult prestigiu.
PEŞTI – O să primiţi un cadou, o invitaţie la un eveniment monden, sau la o cină romantică probabil. Se poate să-şi facă apariţia cineva la care să nu va fi aşteptat şi să profitaţi de ocazie să lămuriţi o chestiune care v-a ţinut într-o nebuloasă care v-a dezorientat destul de mult.