Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 Iulie 2015

Horoscop zilnic, 3 iulie 2015. Berbecii resusciteaza o relatie sentimentala, Racii intampina schimbari majore
Vibratia zilei este 3 si o sa vorbim pe intelesul celor care ne iubesc si pe care-i iubim.

Horoscop 2015 BERBEC – O relatie sentimentala se poate resuscita, poate dati o fuga la malul marii sau diseara, la noapte intr-un club. Ati putea vinde o proprietate si sa puneti banii la ciorap, poate veti incepe o afacere din toamna, dar o sa cheltuiti cat e nevoie si in vacanta.

Horoscop 2015 TAUR – O intalnire de suflet si poate puneti la cale o drumetie, cu prieteni cu tot, pentru maine sau duminica. Se rezolva o serie de lucruri care v-au consumat nervos sau oricum, mai eliminati cateva, serioase, si o sa va puteti destinde.
Horoscop 2015 GEMENI – Va dati intalnire cu cineva care-si doreste sa formati un cuplu, poate fi o revenire, o a doua sansa – vedeti ce si cum. Va pot intra bani de undeva, si o sa va descurcati si cu cheltuielile lunare, dar si cu acele cumparaturi pentru musafirii pe care-i veti avea sau poate iesiti la un picnic.
Horoscop 2015 RAC – Ati putea castiga un proces, sa primiti banii pe care-i meritati si sa incepeti proiecte noi. Posibile schimbari – de serviciu, de locuinta, de mod de viata, e momentul sa faceti un pas indraznet si sa atingeti un obiectiv major.
Horoscop 2015 LEU – O persoana cu care-ati avut o relatie sentimentala revine si incearca sa va convinga ca nu v-a uitat – vedeti ce simtiti. Ati putea pleca pe undeva la odihna, la distractie si sa va-ntoarceti duminica, s-aveti timp sa vizitati statiuni turistice, sa revedeti locuri dragi.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa faceti rost de bani pentru rate si facturi din colaborari, poate pe perioada verii gasiti ceva. Intalnire cu un partener de afaceri, pentru o discutie – de principiu – sa vedeti in ce conditii ati putea incheia un contract.

Horoscop 2015 BALANTA – Ati putea primi ceva in dar, fie si o invitatie la masa in oras sau la plimbare in alta localitate, la malul marii sau la munte. Se contureaza un succes de echipa, cu promisiuni de a prelungi un contract daca tot ati avut succes si va exista, in continuare, finanare.
Horoscop 2015 SCORPION – Le veti intinde o mana de ajutor parintilor sau bunicilor, oricum e cineva care are nevoie de suport moral sau material. E posibil sa fiti pusi in situatia de a alege un job sau niste colegi, cu care sa lucrati, ori poate un partener de viata – sa va casatoriti.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O s-aveti ocazia sa va inscrieti intr-o cursa pentru ocuparea unui loc mai sus in ierarhie, si sa iesiti invingatori. Poate puneti la cale o excursie impreuna cu prietenii si bine-ar fi sa faceti rezervare ca sa nu aveti surpriza ca nu gasiti cazare pe nicaieri.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Foarte posibili musafiri diseara si o sa stati la sueta, poate le veti cere un sfat sau chiar ajutorul intr-o chestiune anume. Un castig, pot fi bani sau echivalentul in obiecte pentru o munca depusa cu ceva timp in urma si la o adica puteti primi si alt gen de recompensa, zile libere.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate va trebui sa duceti masina in service inainte de a pleca la drum, si sa pregatiti si banii, ca suma n-o sa fie mica. Poate cereti ok-ul pentru un job, ca nu mai vreti sa pierdeti vremea, aveti nevoie de bani pentru diverse, in special pentru vacanta.
Horoscop 2015 PESTI – S-ar putea sa fie o relatie mai tensionata in cuplu si sa faceti cumva sa dezamorsati conflictele. Sunteti pe punctul de a primi un credit bancar si o sa rulati niste bani ca sa va asigurati tot ce trebuie pentru casa si ai vostri, sa nu duceti lipsa de nimic.