Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 Februarie 2016

Horoscop zilnic, 3 februarie 2016. Pestii au parte de o promovare la locul de munca, iar Scorpionii primesc bani.O sa putem pune niste lucruri cap la cap si sa tragem o concluzie, sa stim ce-o sa facem mai departe, ca sa facem progrese in mai multe directii.Vibratia zilei este 3 si o sa putem semna acte, sa definitivam niste situatii.

Horoscop 2016 BERBEC -Se poate sa va treziti cu o invitatie intr-o statiune turistica, sa practicati sporturi de sezon, sa va deconectati. O sa aveti succes la examen, sfera intelectuala e activata frumos si va puteti transfera si la alt profil, sa va specializati intr-un domeniu la care visati demult.
Horoscop 2016 TAUR -O reusita, vi se platesc niste ore suplimentare, se va gasi cineva care sa va ofere un job si va ganditi serios. Va intra niste bani pe care-i asteptati de la inceputul anului si o sa faceti o serie de achizitii, poate va ajung si ca sa va duceti la doctor, sa luati un tratament, daca e cazul.

Horoscop 2016 GEMENI -Poate stati la o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita, ca sa detensionati atmosfera din viata de cuplu. O sa primiti un raspuns de la sefi, autoritati, o sa stiti ce-aveti de facut de-aici incolo, ca sa urcati in clasament, asa cum v-ati propus.
Horoscop 2016 RAC -Se poate sa luati niste bani cu care sa acoperiti niste cheltuieli obligatorii si sa vedeti ce va mai ramane de buzunar. O chestiune de familie se rezolva, cu conditia sa existe buna vointa din partea tuturor, sa puteti colabora fie ca e vorba despre evenimente festive, fie din cele care tin de patrimoniu.

Horoscop 2016 LEU -E posibil sa primiti un rest de plata si sa dati o parte din bani pe decoratiuni interioare, ca sa puneti casa la punct. Vi se face o oferta de lucru, va consultati si cu partenerul de cuplu sa nu ramana singur cu toate greutatile casei, vedeti cum va intelegeti.
Horoscop 2016 FECIOARA -Se pare c-o sa va recapatati fortele, poate si-a facut efectul un tratament, sanatatea sa fie pe primul plan. Se poate sa va interesati de un credit sau de o refinantare, ca sa va luati o masina, sa achitati poate si unele taxe, sunt cheltuieli mari in perioada asta.

Horoscop 2016 BALANTA -Pot avea loc niste mondenitati prin oras si o sa faceti turul de onoare sa fiti la curent cu ce se-ntampla prin cercurile respective. Faceti pregatiri in vederea unei deplasari, poate plecati cu familia intr-o minivacanta, poate chiar in strainatate si-o sa petreceti cateva zile minunate pe-acolo.
Horoscop 2016 SCORPION -Reuniune colegiala, sa puneti la cale o plecare la sfarsit de saptamana, poate e un team building sau doar o excursie de placere. O zi banoasa, poate luati salariul, pensia, alocatia, de undeva o sa vina ceva bani si o s-aveti de iesit la o parola cu prietenii, diseara.

Horoscop 2016 SAGETATOR -Va dati intalnire cu niste oameni care practica acelasi sport ca si voi si o sa petreceti cateva ore impreuna, sa va destindeti. V-ati putea lua masina sau o casa, ori sa va mobilati apartamentul, sa intrati intr-o alta etapa, poate va asezati la casa voastra pentru c-ati atins un prag de maturitate.
Horoscop 2016 CAPRICORN -O confirmare din cabinetul medicului, sau din cancelarie, ori de la banca, referitoare la o cerere care v-a fost aprobata. O sa va mai targuiti cu niste angajatori pana sa bateti palma, mai intrebati si concutenta, sa stiti ce sume se vehiculeaza, trageti o concluzie si dati raspunsul.

Horoscop 2016 VARSATOR -O sa va puteti bucura de suportul cuiva important, poate primiti o sponsorizare sau vi se da ok-ul pentru un proiect. Se pare c-o sa reluati o activitate care va face placere si la care va duceti dupa orele de program, ca sa le fiti de ajutor unor oameni care se afla intr-o situatie delicata.
Horoscop 2016 PESTI -O sa va intelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu si daca nu aveti pe nimeni, e posibil sa cunoasteti pe cineva la o reuniune colegiala. Vi se spune ce aveti in plus de facut la serviciu si pe ce bani si poate de-aici o sa vina o promovare, ceva pe care-l asteptati de vreun an de zile.


Horoscop Azi 3 Februarie 2016