Horoscop Azi 3 August 2017 Aug03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 August 2017

Horoscop 3 august 2017, prezentat de Neti Sandu. Reusite azi. Se pare ca ziua o sa fie presarata cu momente care sa ne umple inima de bucurie si starea buna pe care-o vom avea o sa ne faca sa fim generosi cu cei care ne sunt dragi.Gemenii au sansa sa-si intalneasca sufletul pereche, iar Scorpionii iau o decizie importanta.Vibratia zilei este 3 si o sa ne simtim si mai aproape de familie, o sa strangem randurile.


Horoscop 2017 BERBEC – O persoana draga revine de pe unde-a fost plecata si o sa va vedeti mai des, poate veti forma un cuplu. Se poate sa fie o zi banoasa in care sa va treziti cu niste bani de ici de colo, si sa le dati imediat o intrebuintare acelor bani.
Horoscop 2017 TAUR – E momentul sa va-ngrijiti si mai mult de sanatate, si chiar o sa dati peste remediul cel mai potrivit pentru problema care va deranjeaza. Niste bani de la care va luaserati gandul apar si la voi, ba mai mult, poate vindeti ceva care-o sa v-aduca o suma importanta in cont.


Horoscop 2017 GEMENI – E posibil sa apara cineva care sa va faca fericiti, daca sunteti singuri si o sa descoperiti c-aveti multe lucruri in comun. Se poate sa reluati o colaborare si o sa mearga totul ca pe roate, experienta o sa-si spuna cuvantul si o s-aveti randament bun la treaba.
Horoscop 2017 RAC – Se pare c-o sa mai investiti niste bani in renovarea casei si-o sa cumparati si cate ceva nou pentru confortul alor vostri. V-au ramas niste lucruri de finalizat, la serviciu si o sa va achitati de toate obligatiile ca sa dati drumul proiectelor noi care or sa v-aduca bani.


Horoscop 2017 LEU – O s-aveti succes la examene, interviuri pentru un post, o functie si-o s-aveti ce sarbatori. O serie de castiguri, atat in plan material, cat si spiritual, asta o sa v-aduca un plus de incredere in fortele voastre si mult optimism.
Horoscop 2017 FECIOARA – Va pregatiti de o lansare, e ceva prin care va puteti face remarcati si o sa castigati bani si glorie. Se poate sa va gasiti bilete de plecat pe undeva la odihna, la tratament sau sa-i trimiteti pe copii in tabara, la munte, la mare sau la bunici.


Horoscop 2017 BALANTA – Prezenta cuiva o sa va ridice moralul, o sa va inspire si-o sa stiti ce alegeri sa faceti pentru urmatorul sezon si profesional si personal. Va descurcati cu plata ratelor, scoateti din banii pusi deoparte, mai cereti un salariu, doua in avans, si o s-aveti de cheltuielile zilnice si pentru un mic concediu.
Horoscop 2017 SCORPION – In relatia de cuplu se impun niste decizii referitoare la investitiile pe care urmeaza sa le faceti din toamna incolo. Va pot intra niste bani poate pentru c-ati cerut un surplus salarial sau vin pe filiera partenerului de cuplu, daca nu cumva din particular, din colaborari.


Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa perfectati niste acte, fara de care nu puteti cere un imprumut, sau sa va luati casa ori masina. Apar noutati la slujba, poate va apucati de un nou proiect, dupa concediu si o sa fie mult de lucru, dar satisfactiile nu vor intarzia sa apara.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Va pot intra bani si sa faceti aprovizionarea, sa platiti cate ceva din cheltuielile casei, sa nu lasati sa se stranga restante. O veste importanta, ca s-a luat o decizie care e in avantajul vostru, ca vine cineva care-o sa va faca fericiti sau s-o fi ieftinit ceva pe care nu vi-l puteati permite.


Horoscop 2017 VARSATOR – Se deblocheaza o situatie la serviciu si poate veti ocupa o functie la care visati de multa vreme. Se poate sa va gasiti ceva de lucru, in paralel cu serviciul si o sa fie o perioada incarcata, dar or sa va prinda bine banii in plus.
Horoscop 2017 PESTI – O seara speciala, poate sarbatoriti ceva sau va fi doar un tete a tete care sa va mangaie sufletul. Ati putea revizui un contract si sa cereti acele lucruri de care-aveti mare nevoie si sa renuntati la ceva care v-a stors de energie.