Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 August 2015

Horoscop 3 august 2015. Leii vor avansa in cariera, iar Pestii isi fac planuri de casatorie.E bine sa-ncepem de luni, asa, sa dobaram obstacolele, sa netezim drumul spre succes, sa luam o semnatura, sa capatam banii de care avem atata nevoie si sa lichidam toate restantele.Vibratia zilei este 3 si comunicarea poate face minuni intr-o astfel de zi.

Horoscop 2015 BERBEC – Se poate sa va implicati intr-o formula de colaborare si sa va prinda bine acel surplus financiar ca sa mai ramaneti cu ceva bani dupa ce platiti ratele. Veti putea semna niste acte si sa legalizati o situatie, sa faceti progrese in cariera, sa va mearga si mai bine.

Horoscop 2015 TAUR – Poate ati reusit sa strangeti bani sa va luati o casa ori poate doar sa va mutati cu chirie sau sa mai schimbati cate ceva prin casa in care locuiti. Se poate sa apara cineva in viata voastra si sa puneti capat singuratatii sa incepeti o perioada fierbinte!
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa dati de un sponsor cu dare de mana, sa va finanteze un proiect, sa va ajute sa puneti in practica o idee la care tineti si care v-ar repune pe firmament. O persoana la care v-a ramas gandul va cauta si vrea sa va vedeti pentru ca are atatea si atatea sa va spuna.
Horoscop 2015 RAC – O sa puteti duce la bun sfarsit unele lucruri legate de casa, reparati ceva, instalati vreo aparatura de care aveti nevoie voi sau copiii vostri. Relatia de cuplu se indreapta spre o acalmie si o sa puteti pleca linistiti in concediu si nici macar cheltuitul banilor sa nu va deranjeze.
Horoscop 2015 LEU – O sa incepeti proiecte noi care sa va aduca bani, notorietate, sa va ajute sa urcati cateva trepte pe scara sociala, sa deveniti cat se poate de vizibili. A sosit momentul sa va ingrijiti si de sanatate, sa va faceti un set de analize medicale, sa urmati, eventual, si un tratament
Horoscop 2015 FECIOARA – Intrevedere cu cineva care vrea sa va dea de lucru si v-ar prinde bine niste bani in plus, poate chiar o rampa de lansare, sa va asigurati succesul pe durata unui an de zile. O sa deveniti si mai toleranti cu cei care au bunavointa atunci cand le cereti ceva si drastici cu cei rauvoitori.

Horoscop 2015 BALANTA – Se contureaza o reusita de grup, o sa puteti pleca si intr-o excursie, dar va puteti uni fortele cu colegii de breasla sa atingeti un obiectiv profesional. E posibil sa luati o suma de bani, sa va completati lipsurile din camara, din garderoba, sa aveti de buzunar pentru diverse.
Horoscop 2015 SCORPION – Poate plecati cu treaba pe undeva, sa rezolvati probleme de serviciu, sa aranjati, poate, sa munciti pe-acolo, sau sa urmati niste cursuri. Un semn de viata de la cineva care vrea sa petreceti mai mult timp impreuna si o sa faceti acest lucru in zilele de concediu.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se poate sa plecati departe de casa, poate va stabiliti in strainatate, prin casatorie sau va duceti la masterat, doctorat. E bine sa fiti si mai atenti cu sanatatea, ca pot aparea diverse manifestari de tip inflamatoriu si daca sunteti prevazatori scapati de ele.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O sa va surprinda atitudinea partenerului de cuplu care a devenit gelos, banuitor si o sa faceti tot posibilul sa-i spulberati temerile in privinta voastra, cel putin. Poate aranjati un sejur pentru weekend, sa va refaceti potentialul energetic la malul marii sau pe varf de munte, undeva.
Horoscop 2015 VARSATOR – Se poate sa va fi fost rezolvata o cerere legata de bani sau de un contract si o sa dati drumul unei afaceri, sa va bucurati de un succes – cat de curand. Se poate sa va fi fost rezolvata o cerere legata de bani, sau de un contract, si o sa dati drumul unei afaceri, sa va bucurati de un succes – cat de curand.
Horoscop 2015 PESTI – Incep sa se adune banii in cont, poate v-a aprobat si banca acel credit pe care-l solicitati de multa vreme, dar tot nu intruneati conditiile, erati in urma lor. Relatia sentimentala e frumos nuantata si se poate sa va faceti planuri de casatorie sau macar de logodna.

Sursa: http://stirileprotv.ro