Horoscop Azi 3 Aprilie 2017 Apr03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 3 Aprilie 2017

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2017. Taurii se confrunta cu probleme de sanatate, Varsatorii primesc bani. O sa avem un demaraj bun, sa-ncepem lucruri noi care sa ne-aduca satisfactii profesionale, sa avansam in cariera, dar sa ne bucure si sufletul.Vibratia zilei este 3 si o sa dam dovada de harnicie si de spirit gospodaresc.


Horoscop 2017 BERBEC – E posibil sa va iasa-n cale cineva care o sa fie trup si suflet alaturi de voi si viata voastra o sa capete sens. E o efervescenta la voi si o sa aveti chef de treaba, de viata – in general – si o sa incepeti lucruri noi care sa va deschida alte perspective.
Horoscop 2017 TAUR – Poate va trebui sa va interesati de banii pe care ar fi fost cazul sa-i primiti, ca sa fiti siguri ca vor ajunge in cont. E momentul sa va-ngrijiti de sanatate, mai ales daca ati tot amanat mersul la doctor sau la analize, sau ati refuzat tratamentul prescris.


Horoscop 2017 GEMENI – Se poate sa va invite cineva la o cafea in oras, sau e vreun eveniment festiv, e ziua cuiva de nastere. Va asociati cu niste oameni ca sa lucrati la un proiect sau sa va ocupati de ceva placut, deconectant in timpul liber, sa faceti ceva de care sa fiti incantati.
Horoscop 2017 RAC – O veste buna de la cineva care poate v-anunta c-o sa vina sa petreceti Pastele impreuna, de unde pan-acum zicea ca nu poate. Poate se tine vreo sedinta si o sa le puteti cere si voi sefilor ceva de care – aveti nevoie ca sa mearga treaba mai bine, poate si despre o functie noua o sa fie vorba.


Horoscop 2017 LEU – Poate faceti o tratatie pentru un succes de ultima ora si va fi un prilej de socializare, poate puneti la cale diverse activitati de timp liber. O sa va puteti ameliora starea de sanatate daca veti apela si la ceaiuri, medicamente naturiste, un regim bazat pe leguminoase.
Horoscop 2017 FECIOARA – Se poate sa va cointereseze cineva sa lucrati in particular si sa fie o idee buna, vedeti. Va cauta cineva care tatoneaza terenul, dupa o absenta indelungata si spera sa fiti din nou impreuna, daca si voi sunteti – inca – pe receptie.


Horoscop 2017 BALANTA – Poate veti cheltui niste bani ca sa va luati ceva de imbracat, de-ncaltat, sa aratati mai bine, sa fiti fresh. Se poate sa stati la masa negocierilor si sa dezbateti toate aspectele care tin de un job, o functie si poate veti continua si-n urmatoarele zile pana sa va decideti.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate sa va indragostiti de cineva care desi era sub ochii vostri, nu va captase cu nimic atentia, acum insa, e….altceva! Ati putea castiga niste bani in plus si sa va mearga mai bine din punct de vedere financiar sa luati ce va trebuie pentru casa si familie.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Va interesati de niste achizitii pe care sa le faceti pentru casa, familie, sa puneti niste lucruri la punct. Prezenta cuiva o sa va insufle entuziasm, energie, speranta, sa incepeti lucruri noi de care sa fiti incantati, si care sa va aduca bani si prestigiu.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate va invita cineva la o cafea, in oras, poate e cineva care va face curte sa formati un cuplu sau ca sa lucrati impreuna. O sa dati de niste oameni care sa v-ajute – cu diverse – ca sa va mearga mai bine la serviciu, in afaceri, sa va bucurati de prosperitate.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate dati de niste reduceri la niste piese de mobilier, si daca tot vroiati sa va-nnoiti de Paste, mai luati una, alta pentru casa. E posibil sa luati de undeva niste bani si sa va descurcati cu plata ratelor, a facturilor, sa existe o lejeritate din punct de vedere financiar.
Horoscop 2017 PESTI – Se va gasi o sursa, probabil o colaborare, de pe urma careia sa castigati niste bani, in plus, si sa duceti un trai mai bun. O intalnire emotionanta, aflati vesti imbucuratoare despre fiinta pe care o iubiti sau poate se va naste un copil in familia voastra, se-ntampla ceva frumos.