Horoscop Azi 29 Septembrie 2018 Sep29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Septembrie 2018

Horoscop 29 septembrie 2018. Zodia care are parte de o întâlnire surpriză.Horoscop 29 septembrie, prezentat de Neţi Sandu. Să ne mai gândim şi la noi, să ne relaxăm, să facem ca lucrurile să se-ntâmple aşa cum am visat şi să nu uităm nici de ai voştri, să-i vedem fericiţi.Horoscop 29 septembrie. Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în tot ce facem.


BERBEC – E cununia religioasă a unor apropiaţi, sau o să fiţi invitaţi la un garden party, e un motiv de petrecut la foc continuu, să ştiţi. E un grup care vă absoarbe cu totul şi o să petreceţi două zile departe de casă sau oricum, n-o să staţi în casă c-o s-aveţi tot felul e activităţi.
TAUR – O invitaţie la masă poate-aveti lucruri importante de vorbit, vă faceţi declaraţii de dragoste şi are loc şi vreo cerere în căsătorie. O întâlnire neaşteptată şi viaţa sentimentală poate lua o întorsătură fericită, de unde nu mai credeaţi c-o să vă fie şi vouă bine în dragoste.


GEMENI – O prezenţă tonică vă spulbera toate grijile şi o să vă bucuraţi de faptul că mai faceţi şi altceva decât mucă şi iar muncă. Se reuneşte familia să puneţi la cale, botezul unui copil sau sărbătoresc părinţii, bunicii o nuntă de argint, de aur, de platină, ceva se-ntâmplă
RAC – Vă curtează cineva, e o persoană cu stil, inteligență, cu o stimă de sine în grafic, poate puţin peste, şi o să vă placă. Vă suiţi în tren, avion, şi vă duceţi în plimbare pe undeva, nici cu telecabina nu va displace şi o să experimentaţi lucruri noi într-un parc de aventuri, poate.


LEU – Sfera sentimentală e animată, e cineva care vă iubeşte, sau o s-apară azi, mâine cineva care să aibă un farmec aparte.Poate reamenajaţi ceva pe-acasă şi-i chemaţi pe prieteni să facă safteaua, ați remobilat, zugrăvit casa, ori aţi amenajat spaţiul exterior, terasa, balconul.
FECIOARĂ – E un moment bun să vă vedeţi mai des cu prietenii, să strângeţi relaţiile şi poate veţi avea activităţi comune care să vă delecteze. Vă duceţi la un eveniment monden, vă întindeţi antenele, să interceptaţi noile tendinţe în afaceri, în viaţa de zi cu zi, să ştiţi cum să faceţi față noului val.


BALANŢĂ – Apare cineva care vrea să vă scoată din zona de confort, dar pentru voi e perfect c-o să fiţi în formă, poate plecaţi într-un du-te-vino, mare, munte. O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, la plimbare, poate vi se organizează un party de ziua voastră de naştere sau e altceva festiv.
SCORPION – Întâlnire cu cineva care insistă demult să vă vedeţi, dar aţi fost prinşi cu treburi sau chiar n-aţi vrut, acum îi spuneţi ce-aveţi de gând. Poate aţi închiriat o vilă, o căsuţă şi plecaţi cu ai voştri la odihnă, la distracţie şi o să daţi refresh total, că v-o fi ajuns şi pe voi oboseala.


SĂGETĂTOR – O să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, e ceva care va da şi vouă idei de viaţă în doi şi să vă puneţi şi voi pirostriile la anul. Un tur de orizont prin staţiunile montane, poate vreţi să-ncercaţi în stilul vostru nişte sporturi extreme, să vă duceţi într-un parc de aventuri.
CAPRICORN – Va sună cineva care vrea să vină în vizită şi dacă nu plecaţi într-o excursie o s-aveţi o după amiază presărată cu musafiri. O să le fiţi alături unor parteneri care botează un copilaş, se mută în casă nouă, împlineşte o vârstă şi o să chefuiţi c-aveţi toate motivele să fiţi fericiţi.


VĂRSĂTOR – E cineva care vrea să fiţi împreună şi v-o fi greşit la un moment dat cu ceva şi aţi rupt pisică-n două, acum se poate drege situaţia. Se poate s-o porniţi la drum şi s-o ţineţi tot într-o drumeţie, c-aveţi o energie de consumat şi e bine să faceţi mişcare, iar dacă nu plecaţi poate jucaţi ceva pe un teren de sport.
PEŞTI – Se poate să faceţi o vizită cuiva care v-aşteaptă care ştie de când şi să-i împliniţi dorinţa – dar asta şi pentru că vă era şi vouă dor. Scoateţi din banii de la economii să o luaţi din loc, să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele, mai sunt nişte peisaje pe care să le revedeţi şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi diseară, mâine.