Horoscop Azi 29 Septembrie 2017 Sep29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Septembrie 2017

Horoscop 29 septembrie 2017. Zodia care progresează pe plan profesional.O s-avem parte de reuşite, dar după ce-o să ne străduim din răsputeri să transformăm blocajele, insuccesele în adevărate izbânzi.Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când facem alegeri, luăm decizii.


BERBEC – E posibil să luaţi dintr-o sursă suplimentară nişte bani şi să-i scoateţi pe ai voştri la plimbare, treceţi în revista mondenităţile, să faceţi abstracţie de grijile zilnice.
TAUR – O s-aveţi parte de o revedere emoţionantă şi o serie de aspecte neclare se vor lămuri pe deplin dacă o să staţi de vorba şi să despicaţi firu-n patru.


GEMENI – Poate va schimbaţi planurile de weekend şi o să vă ocupaţi de nişte urgenţe, dar o să vă şi distraţi c-o să aibă grijă grupul de amici să ieşiţi pe la mondenităţi.
RAC – Foarte posibil musafir care se poate să rămână şi peste noapte şi o să exploataţi la maximum veştile pe care le veţi află, poate da firul unei afaceri.


LEU – E un eveniment în pregătire şi o să puneţi mult suflet, o să va daţi interesul să mulţumiţi pe toată lumea că e cineva apropiat care contează pentru voi.
FECIOARĂ – Prezenţa cuiva o să va dezmorţească sufleteşte şi o să mai ieşiţi la plimbare, la un târg, un conert, o să faceţi ceva că să eliminaţi monotonia din viaţă voastră.


BALANŢĂ – O să primiţi o invitaţie la un eveniment care să vă pună în contact cu oameni de la care aveţi ce învăţa şi o să intraţi într-un alt mediu social, poate.
SCORPION – E posibil să apară cineva care să vă facă să trăiți cu-adevărat, să vă refaceţi după vreo pierdere, să vă reinventaţi c-aveţi resurse nebănuite.


SĂGETĂTOR – Poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva şi o să faceţi o vizită şi unor rude care locuiesc pe treseul aceleui deplasări, şi o să aflaţi ultimele noutăţi
CAPRICORN – Se pare c-o să primiţi o aprobare, o confirmare din partea unui juriu şi-o s-aveţi o serie de libertăţi, o să vă permiteţi nişte lucruri la care speraţi de multă vreme.


VĂRSĂTOR – O chestiune mai veche se va rezolva, în sfârşit, dar o să fie un consum nervos, poate-o să cheltuiţi şi nişte bani şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală.
PEŞTI – Un anturaj antrenant, poate plecaţi într-o escapadă turistică şi o să va priască atmosfera, o să vă-ntoarceți refăcuţi, gata de noi provocări.