Horoscop Azi 29 Octombrie 2018 Oct29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Octombrie 2018

Horoscop 29 octombrie 2018. O sumă mare de bani intră astăzi în contul acestei zodii.O s-avem parte de rezolvări, semnăm acte, ni se dau răspunsuri la întrebările puse cine ştie de când, ne vedem cu cine-am fi vrut mai demult, au loc nişte deblocări esenţiale.Vibraţia zilei este 11 şi o să-nțelegem, abia acum, de ce s-au petrecut nişte lucruri într-un anumit fel.


BERBEC: Cineva care vrea să vă-mpace o să vă facă un cadou şi se poate să vă şi nimerească, să reuşiţi să treceţi peste. O s-aveţi parte de un câştig, poate vin bani din lucrări particulare, colaborări, mai vindeţi câte ceva şi se-aduna nişte sume în cont.
TAUR: O să vă luaţi inina-n dinţi să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu şi poate ajungeţi la un consens şi vă căsătoriţi. O s-aveţi nişte întrevederi cu diverse persoane care vor să lucraţi împreună, sau să desfăşuraţi nişte activităţi care să vă destindă, să vă pună în valoare nişte calităţi.


GEMENI: Se poate să vă asociaţi cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi vă asiguraţi un venit suplimentar. Se poate să semnaţi un act, poate fi un stat de plată, deconturi, viramente şi să vă recuperaţi banii pentru transport, cazare, diurnă c-aţi fost undeva, sau c-o să plecaţi.
RAC: Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la fiinţa iubită soseşte şi o să vă bucuraţi că sunteţi pe aceeaşi frecvenţă. Apăr o serie de rezolvări şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri, e ca o dezlegare la lucruri foarte bune şi mai ales legate de suflet.


LEU: Poate-abia acum vă găsiţi o locuinţă în care să vă mutaţi şi o să aveţi mai mult spaţiu, o să vă meargă mult mai bine. Sunteţi combativi şi o să puteţi doborî concurența, să vă situaţi în topul unei ierarhii ca să conduceţi o firmă, un departament, un colectiv la serviciu, la şcoală.
FECIOARĂ: O să optaţi în favoarea unei şcoli, a unor discipline, profesori şi oţi mai avea şi alte criterii, împotriva altora pe care nu le agreaţi. Vă reuşesc demersurile de grup şi o să puteţi prelungi nişte contracte, să luaţi şi altele noi, să aveţi cu ce să vă achitaţi de obligaţii, rate, facturi şi alte neprevăzute.


BALANŢĂ: În orice moment poate apărea cineva care să vă stârnească o dragoste cu năbădăi şi care să ducă, totuşi, la o relaţie stabilă, la o căsnicie. Le-aţi putea cere mai mulţi bani şefilor, partenerilor de afaceri şi să faceţi față cheltuielilor, deloc puţine, din perioada asta de sfârşit de an – poate vor găsi fonduri.
SCORPION: E cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o declare, sunt lucruri pe care le puteţi stabili acum pentru totdeauna. O să puteţi obţine semnăturile de care aveţi nevoie şi să vă luaţi casă, maşina, să vă angajaţi undeva, să vă-nscrieți la vreo şcoală.


SĂGETĂTOR: Se poate să fi dat de un chilipir, o maşină la un preţ bun, o casă, ori altceva care să vă entuziasmeze. O problemă din trecut revine ca să fie rezolvată, să puteţi merge mai departe cu proiectele care or să v-aducă succes şi bani, că vine Jupiter, mare benefic în zodia voastră.
CAPRICORN: O sumă de bani care poate proveni dintr-o vânzare-cumpărare o să v-aducă bani în cont, pe care să-i reinvestiţi. Pe voi vă curtează cineva în scop de afaceri, şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă pentru toate proiectele în care sunteţi implicaţi.


VĂRSĂTOR: Vi se face o ofertă de lucru şi poate o s-aveţi succes, mai ales dacă vă asociaţi cu cine trebuie, dar poate fi şi individual. O să-ndreptati o situaţie la serviciu şi se poate să urmeze o promovare, să căpătaţi o funcţie, şi să vi se potrivească manușă.
PEŞTI: Cineva din străinătate vă cheamă să vă-ncercați şansele pe-acolo, fie pe linie profesională, fie în dragoste, să vă căsătoriţi. Se poate să vă implicaţi într-o muncă de echipă şi-o să vă meargă bine, o s-aveţi randament bun, şi veţi câştiga bani.