Horoscop Azi 29 Noiembrie 2018 Nov29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Noiembrie 2018

Horoscop 29 noiembrie 2018. Un contract cu un salariu consistent pentru această zodie.E bine să-ndraznim, să ne-nvingem fricile, să avem mai multă încredere în noi c-o să reuşim ce ne-am propus.Vibraţia zilei este 11 şi intuiţia ne spune ce s-alegem ca să ne meargă şi mai bine. O zi a curajului.


BERBEC: Vă cheamă cineva în străinătate să munciţi sau să urmaţi nişte cursuri, dacă nu cumva iubirea vă poartă paşii prin depărtări, poate vă căsătoriţi acolo.
TAUR: O să puteţi scăpa de acele kilograme în plus, care vă displac şi o să fiţi cât se poate de încântaţi de noul look, o să păreţi şi mai tineri, fresh.


GEMENI: Apare cineva în viaţa voastră şi o să aveţi pentru cine să vă mobilizaţi ca să faceţi cele mai îndrăzneţe lucruri, pentru că potenţialul e uriaş.
RAC: O să puneţi la punct un contract de angajare şi să vă ţineţi serios, de treabă, să umpleţi contul, c-aveţi nevoie de bani să vă luaţi casă, maşină.


LEU: O dragoste cu năbădăi şi o să vreţi să rămâneţi împreună, să construiţi o relaţie stabilă, să fiţi la casa voastră pentru tot restul vieţii.
FECIOARĂ: Le puteţi cere șefilor o mărire de salariu, aparatura nouă, ori alte avantaje, ca să vă puteţi ocupa şi de voi, de sănătatea voastră.


BALANŢĂ: Câştiguri la voi – o să ştiţi să profitaţi de nişte ocazii care vă ies în cale şi să faceţi acele schimbări care să vă facă viaţa mai uşoară şi mai frumoasă.
SCORPION: Se observă mai mulţi bani în cont, poate mai contribuie şi altcineva din familie la rotunjirea veniturilor şi o să vă permiteţi mai multe lucruri decât pân-acum.


SĂGETĂTOR: E un entuziasm care v-ajută să treceţi peste orice lucru care s-ar putea să nu vă convină şi daţi drumul proiectelor noi care să vă repună pe firmament.
CAPRICORN: Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi căutaţi susţinere financiară, ca să vedeţi dacă vă-ncumetați la o afacere sau lăsaţi pentru începutul anului.


VĂRSĂTOR: Se poate să vă-mpliniți menirea, să le fiţi de cel mai mare ajutor unor oameni care se află într-un impas şi o să vi se mulţumească pentru solicitudine.
Citește și
Horoscop 27 noiembrie 2018. Nou contract de muncă care îi va scoate din datorii pe nativii acestei zodii
PEŞTI: Întrevedere cu cineva care visează cu ochii deschiși la o relaţie cu voi şi o să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, gata pregătiţi pentru un parteneriat de cursă lungă.