Horoscop Azi 29 Noiembrie 2017 Nov29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Noiembrie 2017

Horoscop 29 noiembrie 2017. Zodia care va primi bani și cine va fi promovat la locul de muncă.Horoscop 29 noiembrie, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, entuziasm, şi o să ne descurcăm frumos, chiar dacă vom întâmpina dificultați şi lucrurile n-or să ne iasă din primul foc, e de insistat.Vibraţia zilei este 11 şi o să avem intuiţie, o să ştim ce să facem şi ce să nu.

BERBEC – Se poate să primiţi o atenţie din partea cuiva care vă apreciază sau chiar vă iubeşte, poate primiţi în avans cadoul de Sfântul Andrei. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă achitaţi de toate obligaţiile, o să cumpăraţi şi nişte cadouri pentru sărbătoriţii de mâine şi-or să vă zboare banii din buzunar.
TAUR – Poate vă stresează c-aveţi de legalizat un act, dar dacă vă luaţi toate măsurile de precauţie o să pierdeţi cât mai puţin timp pe drumuri şi pe la uşi. Vin bani, suplimente salariale, se anunţă şi prima de Crăciun, probabil, o să fie o lejeritate financiară şi o să mai luaţi şi lucruri care vă fac plăcere, cadouri.

GEMENI – O să apară şi iubirea visurilor voastre şi o să fiţi receptivi la ce vi se cere şi o să vă puteţi întemeia o familie. E posibil să prindeţi din zbor o ofertă de afaceri şi vă gândiţi serios până la sfârşitul anului, dacă vă puteţi ocupa şi de ea, sau vă rezumaţi la jobul actual.
RAC – Ar avea de unde să aterizeze nişte bani şi n-o să mai strângeţi atât de mult cureaua c-o s-aveţi şi de mâncare şi de facturi. Poate v-apucaţi de o curăţenie generală pe-acasă şi aruncaţi tot ce nu vă mai trebuie, să puneţi lucruri noi în loc, să pregătiţi locuinţa de sărbători.

LEU – Poate merită efortul financiar să duceţi maşina în service, ca să n-aveţi surprize acum când vine vremea rea. O să vă implicaţi în pregătirea unor evenimente şi o să daţi dovadă de creativitate, o să fie o perioadă febrilă din punctul ăsta de vedere, c-o să faceţi apel la resursele interioare.
FECIOARĂ – O să investiţi nişte bani în casă şi o să vă ocupaţi şi de amenajări interioare, mai faceţi nişte schimbări ca să fie şi mai frumos la voi. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de actualul parteneriat de afaceri, poate daţi curs unei oferte, din ianuarie, să faceţi rost de ceva mai mulţi bani, s-aveţi pentru un trai confortabil.

BALANŢĂ – Anturajul colegial e cooperant şi vă reuşesc activităţile pe care le veţi desfăşura în colectivitate, fie cu treaba, fie de plăcere. Aveţi o energie care vă dă idei, imboldul de a începe lucruri cu care să vă mândriţi şi să luaţi startul într-o nouă etapă a vieţii voastre personale, dacă nu cumva şi profesionale.
SCORPION – Apare o atenţionare în sfera sănătăţii şi ar fi bine să daţi pe la medic să aflaţi ce se-ntâmplă, ce e de făcut. Se conturează o posibilitate de a face rost de şi mai mulţi bani, dacă o să lucraţi în colaborare şi o să vă daţi interesul să păstraţi pe termen lung relaţia profesională.

SĂGETĂTOR – O să beneficiaţi de nişte facilităţi şi veţi face o serie de lucruri noi, atât în profesie, cât şi în viaţa personală. O să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, la activităţile de tip intelectual şi o să v-alegeţi cu o diplomă, un accept, o legitimaţie la un club, la nişte cursuri speciale.
CAPRICORN – O problemă de suflet vă crează un disconfort interior şi-ar fi minunat să vorbiţi cu cine trebuie despre ea, să vă eliberaţi. Aţi tot amânat mersul la doctor şi vedeţi că vin sărbătorile şi iar o să ziceţi că n-aveţi timp, bani, şi trebuie s-aveţi grijă şi de ai voştri.

VĂRSĂTOR – Poate organizaţi o plecare cu grupul de prieteni la sfârşit de săptămână, dacă nu cumva aveţi un concurs care vă ţine în priză, acasă. Poate v-adunaţi prieteni mai vechi, mai noi şi faceţi o echipă cu care să plecaţi pe undeva sau să aveţi activităţi care să v-aducă satisfacţii morale în perioada asta.
PEŞTI – Poate faceţi o mişcare inteligentă cu banii din cont, sau cereţi o scădere a comisionului, de la bancă, sau reducerea unei rate să vă puteţi descurca din punct de vedere financiar. O să fie o ieşire în public, poate e o sărbătoare, o gală şi luaţi şi voi un premiu, o menţiune şi o să fie o recunoaştere a meritelor care au tot trecut neobservate.