Horoscop Azi 29 Mai 2016 May29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Mai 2016

Horoscop 29 mai 2016. Astazi, Gemenii castiga premii, iar Scorpionii au surprize in plan sentimental.O sa avem o stare de reverie, o sa vizualizam lucruri care ne fac placere, ne-aduc fericirea si asta o sa ne destinsa fiecare “muschi” al sufletului, o sa simtim ca plutim.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa luati din banii pentru cheltuielile curente ca saiesiti cu ai vostri pe undeva, dupa care mai vedeti de maine incolo cum o scoateti la capat. Aveti ganduri mari cu perechea de suflet, poate va duceti la un concert sau sa luati masa in orasul vecin, daca ati facut vreo rezervare.
Horoscop 2016 TAUR – E o petrecere pe undeva si protagonistii nu concep ca sa lipsiti, iar voi, cum sunteti amatori de distractie o sa stati cateva ore pe-acolo. O sa puteti obtine un acord verbal, macar, ca sa dati drumul unei afaceri sau poate sa urmariti niste cursuri speciale, sa va largiti orizontul.

Horoscop 2016 GEMENI – S-ar putea sa castigati un premiu, un pariu, niste obiecte promotionale, sa fie ceva neasteptat si binevenit. Se poate sa plecati intr-o excursie si sa va masurati fortele cu ale unor adversari, intr-o competitie in arena, pe stadion, sau pe o scena, undeva.
Horoscop 2016 RAC – O petrecere in familie, se-ntampla ceva care aduna rude si prieteni la un gratar, ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri. Poate-i invitati pe niste prieteni la o cafea, o prajitura, daca n-aveti chef de iesit pe undeva dar puteti iesi chiar si cu ei cu tot, la o adica.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa primiti un cadou si sa-ntelegeti cat de mult va apreciaza fiinta iubita asta daca nu stiati, deja. Un obiectiv turistic la orizont, poate dati o fuga la malul marii si va-ntoarceti pana spre miezul noptii, ca sa apucati sa va si odihniti peste noapte la voi acasa.
Horoscop 2016 FECIOARA – E un moment important in viata voastra, poate va logoditi, va casatoriti – e an perfect pentru mariaj, am tot spus. O sa puteti cheltui cu destula lejeritate, atat cat e nevoie, ca sa iesiti in lume cu fiinta iubita, cu prietenii, ca v-ati mai redresat cu banii.

Horoscop 2016 BALANTA – Daca n-ati avut timp zilele trecute sa va-ntalniti cu un partener de afaceri, o puteti face la o cafea, la un pranz de afaceri. E posibil sa va duceti la o reuniune cu oameni care va sunt pe plac si poate incropiti o afacere, asa din mers si care sa se dezvolte frumos.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate aparea cineva in viata voastra sentimentala si sa umple acel gol sufletesc care v-a facut viata amara. O sa dati ochii cu cineva care o sa va rascoleasca – sufleteste – dar poate o fosta relatie prinde viata si n-o sa mai suspinati dupa acea persoana.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Cineva foarte apropiat, pe care nu l-ati mai vazut demult o sa treaca pe la voi si o sa reluati vechile preocupari comune. Se organizeaza un party la care veti contribui si voi cu idei si or sa va incante – ecourile, poate de-aici incolo o sa va intalniti frecvent, cu grupul acela de prieteni.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate veti petrece mai mult timp cu parintii, cu socrii, va pregatitisi de o aniversare in familie si aveti multe de facut, de pus la punct. Va invita cineva la vila, casuta de vacanta de pe undeva si daca nu e prea departe de casa voastra va puteti duce, ca sa fiti inapoi pana la noapte.

Horoscop 2016 VARSATOR – O escapada turistica, fie si pana la noapte, daca aveti chef de iesit la plimbare si sa mai vizitati si alte locuri pitoresti. E o sarbatoare, veselie, lume multa si o sa va-ncarcati, frumos, sufleteste, cultivati relatiile de prietenie pentru care n-aveti timp prea des.
Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa luati cea mai importanta decizie din viata voastra sentimentala si sa planuiti o casatorie pana la sfarsitul anului. Or sa va coopteze niste prieteni intr-o activitate care sa va puna in valoare calitatile ascunse si iese ceva frumos, va deconectati, o sa fie o gura de oxigen.
Horoscop Azi 29 Mai 2016