Horoscop Azi 29 Iulie 2016 Jul29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Iulie 2016

Horoscop 29 iulie 2016. O sa dam zor sa scapam rapid de obligatiile profesionale, ca sa ne putem ocupa si de noi, sa-i rasfatam si pe ai vostri, sa ne bucuram de timpul liber comun.. Astazi, Leii au provocari in viata personala, iar Scorpionii negociaza contracte.

Horoscop 2016 BERBEC – E bine sa va dozati energia, sa aveti un tonus sustinut, sa faceti fata situatiilor care pot aparea din senin si poate va mai si odihniti.
Horoscop 2016 TAUR – O sa va dramuiti in asa fel banii incat luati tot ce trebuie pentru casa si sa va ramana si de o escapada turistica, sa luati pulsul naturii.

Horoscop 2016 GEMENI – O invitatie la plimbare, prietenii v-au pregatit o surpriza si vor sa-i insotiti la plaja sau pe varf de munte, sa sacapati de tumultul orasului.
Horoscop 2016 RAC – Le veti da de capat unor chstiuni legate de o proprietate, dar pan-atunci relaxati-va impreuna cu ai vostri, iesit la plimbare, duceti-va in vizita pe la prieteni.

Horoscop 2016 LEU – Se observa noi provocari in viata personala, poate apare un companion care sa va faca sa traiti totul la mare intensitate si sa va placa la nebunie toata situatia.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa incasati niste bani si sa luati diverse lucruri pentru casa si pentru iesirea cu ai vostri la mare, la munte sau in strainatate.

Horoscop 2016 BALANTA – La voi pot aparea cheltuieli neprevazute si o sa schimbati ordinea prioritatilor ca sa va-ncadrati in bugetul propus, sa nu ramaneti cu vreo restanta.
Horoscop 2016 SCORPION – Intalnire de afaceri, poate negociati cun contract sau il prelungiti doar pe actualul, vedeti cum va intelegeti ca sa nu vi se para ca munciti degeaba.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E posibil sa vi se plateasca niste ore suplimentare si s-aveti bani ca sa o zbughiti spre o statiune de agrement sau mai pe langa casa, intr-un parc acvatic.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate luati o decizie referitoare la partenerul de viata, cu care vreti sa va casatoriti, dar mai sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le rezolvati, ia vedeti.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu seful si daca va faceti curaj sa-i cereti cate ceva, o sa obtineti, daca nu, el n-o sa se roage de voi.
Horoscop 2016 PESTI – Se asteapta un raspuns de la voi referitor la un proiect de afaceri si poate va mai ganditi pana luni, ca sa va convingeti ca faceti alegere buna.
Horoscop Azi 29 Iulie 2016