Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Iulie 2015

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Sagetatorii primesc bani de concediu, Berbecii se indragostesc lulea
Vibratia zilei este 11, numar maestru, si care ne poate transporta cu gandul spre sferele inalte ale spiritualitatii.
Horoscop 2015 BERBEC – Sfera sentimentala este incarcata de accente si o sa puteti intalni fiinta visurilor voastre si sa va indragostiti – lulea. Poate profitati de timpul liber comun cu al prietenilor sa faceti miscare, sa plecati intr-o scurta vacanta ca sa va recreati.
Horoscop 2015 TAUR – E cineva care nu poate renunta la voi, si o sa v-o spuna, mai cu vorbe, mai cu gesturi, sau telepatic. Va ocupati de casa, poate vreti sa va cumparati o locuinta, cu credit de la banca, sa faceti nunta anul asta, sa va asezati la casa voastra.

Horoscop 2015 GEMENI – O sa puteti semna si acele acte care zaceau pe biroul sefilor si o sa va puteti atinge un obiectiv major. Va pot intra si acei bani de la care va luaserati adio si o sa va miscati cu o mai mare lejeritate printre rate, facturi si alte costuri zilnice.
Horoscop 2015 RAC – Cineva de care va era dor va cauta, vine, va invita pe undeva in week-end sau in vacanta. Se pare c-o sa cadeti la o intelegere cu cei care vor sa incheiati o afacere, sa lucrati in particular, poate, si totul o sa mearga ca uns, de-aici incolo.
Horoscop 2015 LEU – O suma de bani pe care cineva refuza sa v-o mai dea apare pe nepusa masa si-o s-aveti de buzunar. O revenire la o activitate care v-a pus toata imaginatia in miscare, v-a pus in valoare niste calitati despre care nu aveati habar si o sa fiti entuziasmati.
Horoscop 2015 FECIOARA – Poate aflati ca veti deveni parinti sau ca se va naste un copilas in familia voastra si-o sa fie bucurie mare.Poate-i dati un raspuns acelei persoane care va vrea in viata ei si tot asteapta un semn de viata de la voi, ca sa fiti din nou impreuna.
Horoscop 2015 BALANTA – E bine sa va ingrijiti mai mult, sa ajungeti si la medic, daca va zgandare cate ceva si nu va trece cu o sigura pastila. O sa mai cheltuiti niste bani ca sa luati cate ceva in casa, ori mai amenajati curtea, terasa, va ocupati de un garaj, un foisor si de altele.

Horoscop 2015 SCORPION – Poate plecati cu grupul de prieteni intr-o statiune turistica sau intr-o excursie, un circuit pe un continent.Abia acum o sa primiti o confirmare de la un angajator, ca puteti incepe lucrul sau de la vreo agentie de turism ca v-a gasit locuri acolo unde visati sa ajungeti.
Horoscop 2015 SAGETATOR – E posibil sa cereti inghetarea unei rate, celor de la banca sau alte facilitati ca sa va fie mai usor cu cheltuielile. O sa luati o suma de bani pe care o s-o puneti la pastrare pentru concediu, sa va faceti atat voua cat si alor vostri toate placerile, sa va destindeti.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Prezenta cuiva o sa va ridice moralul, sa va imprime un chef de viata pe masura aspiratiilor – spre culmi! Se poate sa primiti o oferta de munca si sa vi se para potrivita cu nevoia de afirmare si de bani, s-aveti de rate, facturi, si alte posibile urgente.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate v-ati hotarat deja sa faceti pasul decisiv spre o casatorie, pentru ca sunteti convinsi c-ati intalnit fiinta ideala. Poate vi se da ceva nou de lucru si daca nu sunteti prinsi pana peste cap cu treburile curente o sa acceptati si veti lua si bani.
Horoscop 2015 PESTI – Persoana pe care contati sa v-ajute la ceva anume s-ar putea sa nu fie disponibila ca e plecata sau ca nu vrea. O sa scoateti din banii stransi sa luati niste decoratiuni interioare, sa dati o nota de modernism apartamentului, si sa va simtiti si mai confortabil acasa.