Horoscop Azi 29 Decembrie 2017 Dec29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 Decembrie 2017

Horoscop 29 decembrie 2017. Zodia care și-ar putea schimba locul de muncă.O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, dar unele veşti poate că n-or să ne pice tocmai bine. Vom găsi însă o vorbă bună să îndreptăm o situaţie.Vibraţia zilei este 11 şi sufletul vostru vibrează la gândul c-o să fim alături de omul pe care-l iubim.

BERBEC – Voi, ca de obicei, simţiţi nevoia de un pic de adrenalină şi o să vă implicaţi în diverse activităţi care să vă ridice moralul, şi să fiţi creativi, inspiraţi şi model pentru cei din jur.
TAUR – Se poate să luaţi nişte bani care să vă permită să cumpăraţi acele delicatese care să vă facă să trăiţi un extaz culinar, aşa cum vă place vouă.

GEMENI – O să aflaţi noutăţi legate de persoană de care sunteţi fascinaţi şi o să vi se spună dacă veţi fi împreună de Revelion, sau cu altă ocazie.
RAC – Întrevedere cu cineva care insistă să luaţi în serios o ofertă de lucru, din ianuarie încolo, şi o să vă mai gândiţi până pe 3, când vă duceţi la serviciu.

LEU – Poate găsiţi vreo piesă de mobilier sau vreun obiect electrocasnic la reduceri şi o să le luaţi ca să-i faceţi fericiţi pe ai voştri, pentru că v-au spus mai demult că şi le dorec.
FECIOARĂ – Poate faceţi o evaluare rapidă a banilor din cont să ştiţi pentru câte zile v-ajung, ca să plecaţi în vizită la rude, la prieteni, sau să staţi la un hotel.

BALANŢĂ – O invitaţie la cafea să vedeţi în ce ape se mai scalda relaţia voastră şi să va-ntelegeti asupra programului de Revelion – plecaţi pe undeva, sau nu.
SCORPION – Există o comunicare afectivă care vă scuteşte de exprimarea în cuvinte, care de cele mai multe ori a dat greş – acum o să-i transmiteţi partenerului exact se simţiţi.

SĂGETĂTOR – Se rezolva o situaţie complicată şi o să vă eliberaţi de toată povară care atârna pe umerii voştri, şi o să aveţi un statut bine conturat.
CAPRICORN – Aţi putea pleca de astăzi spre destinaţia de vacanţă unde veţi petrece câteva zile înainte de Anul Nou şi veţi mai rămâne şi după – la schi, la săniuş.

VĂRSĂTOR – E posibil să luaţi parte la o manifestare culturală, sunteţi implicaţi în pregătiri şi o să vă faceţi şi noi prietenii pe-acolo, dacă nu cumva vor fi viitori parteneri de afaceri.
PEŞTI – Vă conversaţi cu prietenii din altă ţară, din străinătate, ca să va-ntelegeti asupra locului de-ntâlnire: la voi sau la ei, ca să petreceţi Revelionul.