Horoscop Azi 29 August 2017 Aug29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 29 August 2017

Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă.O să putem debloca nişte situaţii care ne-au făcut să batem multă vreme pasul pe loc şi o să ne croim un alt drum care să ne facă viaţa mai uşoară. Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi intuiţia ne spune cum să procedăm în momentele cheie.


BERBEC – O s-aveţi de umblat ca să legalizaţi o situaţie, un act de proprietate sau altceva care să vă ofere un statut clar. Vi se propune să lucraţi la ceva care vi se potriveşte şi să dezvoltaţi afacerea respectivă, să câştigaţi bani şi pe parcurs, să vi se mai alăture şi alţi oameni
TAUR – Poate profitaţi de timpul liber din week-end ca să vă mai limpeziţi mintea, sufletul, să va destindeti, plecaţi pe undeva. O să vă luptaţi pentru o serie de lucruri pe care le-aţi cerut şefilor, să căpătaţi bani, înlesniri, să vă fie mai uşor, cel puţin o vreme, că să vă mai reveniţi.


GEMENI – Se poate să luaţi nişte bani în plus, să vi se plătească orele suplimentare sau să nimeriţi o colaborare care să meargă bine. Se pare c-or să vă ia prin surprindere unele veşti şi va trebui să vă faceţi alte planuri şi de viaţă personală şi de serviciu – e bine să fiţi pe fază.
RAC – Poate abia acum o s-aveţi timp şi de voi să vă duceţi la doctor, să fiţi în formă, să vă bucrati de viaţă. Poate va-ncearcă iarăşi nevoia de a vă găsi altceva de lucru pentru că nu vă simțiți apreciaţi, dar mai cântăriţi situaţia până pe 5 septembrie şi vedeţi ce iese.


LEU – Un răspuns afectiv din partea cuiva care vrea să fiţi împreună şi consideră că s-a mai schimbat de dragul vostru – vedeţi dacă-i aşa. Măcar o parte din banii pe care-i aşteptaţi or să vină şi scăpaţi de datorii şi vă mai şi rămân pentru escapadele turistice din week-end, să vă oferiţi un respiro.
FECIOARĂ – Se poate să vă ocupaţi de unele chestiuni legate de casă, de familie, să zugrăviţi, sau să luaţi mobilier nou. Se conturează o reorganizare la serviciu şi poate prindeţi un post mai bun, schimbaţi echipa, sediul, conducerea şi începeți o viaţă nouă din punct de vedere profesional.


BALANŢĂ – E posibil să vă încumetați să bateţi palmă pentru un alt serviciu pentru că va fi o oferta de nerefuzat. La voi încep să se rezolve multe din lucrurile începute în prima parte a anului şi poate veţi da drumul şi proiectelor pe care le-aţi avut în minte, să v-apucaţi de ele.
SCORPION – Vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi să vă completaţi veniturile, să fie o lejeritate din punct de vedere financiar. O să puteţi legaliza un act, o situaţie şi să vă mutaţi, poate, la altă adresa, poate plecaţi în străinătate, unii dintre voi, să studiaţi sau să lucraţi.


SĂGETĂTOR – Poate faceţi un sacrificiu financiar să vă luaţi maşină, că să nu mai daţi atâțea bani pe service, când puteţi face şi altceva cu acei bani. O să vă fie remarcate nişte calităţi, v-aşteaptă o promovare şi e de presupus şi un surplus salarial, ceva compensatoriu, după multă muncă.
CAPRICORN – O să le daţi de capăt unor probleme care v-au sâcâit multă vreme şi o să fiţi în formă, gata de orice competiţie. Se poate să daţi concurs pentru un post de conducere şi în cel mai fericit caz să fiţi numiţi într-o funcţie care să reflecte cât de apreciaţi sunteţi.


VĂRSĂTOR – E posibil să întâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să formaţi un cuplu, să vă meargă bine. Aţi mai putea pleca pe undeva, chiar şi cu treaba, poate-aveţi de dat un examen, un interviu, de rezolvat o problemă de afaceri şi o să vă descurcaţi, fără-ndoială.
PEŞTI – O revedere cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi relaţia poate merge, frumos, mai departe, aşa cum v-aţi dorit. Se poate să cereţi un credit, să acoperiţi nişte cheltuieli pentru care salariul vă e insuficient şi o să vă permiteţi şi alte lucruri, de care nu va puteţi atinge.