Horoscop Azi 28 Septembrie 2018 Sep28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Septembrie 2018

Horoscop 28 septembrie 2018. Zodia care va fi obligată să facă cheltuieli mari.O zi lejeră, frumoasă. O să facem şi câte ceva pe-acasă, o să ne şi destindem, poate ne şi plimbăm, ca să ne despovărăm de lucrurile apăsătoare, să fim fresh.Vibraţia zilei este 1 şi o să ne gândim la un pas înainte pe care să-l facem să ne depăşim pe noi înşine.


BERBEC – Or să tot apara oameni din trecut care să vă ceară iertare, să treceţi peste nişte incidente şi să vă continuaţi relaţiile: de prietenie, de dragoste, de afaceri.
TAUR – Vi se poate legaliza un act şi să vi se acorde o gradaţie în plus la salariu, sau vor fi alte facilităţi.


GEMENI – O revedere emoţionantă, se poate să vă pună cineva în încurcătura şi va face vreo declaraţie de dragoste, te pomeni.
RAC – Va mai gândiţi până luni dacă vă implicaţi într-o colaborare, sau lăsaţi programul mai lejer, să nu vă surmenaţi.


LEU – Se poate să vă ocupaţi în timpul liber şi de casă, mai reparaţi câte ceva, umblaţi la decoraţiunile interioare, să fie frumos.
FECIOARĂ – O să vă invite cineva la masă în oraş, poate fi începutul unei relaţii care să vă schimbe frumos viaţă sentimentală.


BALANŢA – Sunt lucruri mai vechi care or să revină ca să le-ncheiati, să puteţi merge mai departe într-o relaţie de cuplu.
SCORPION – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie trup şi suflet alături de voi în tot ce faceţi şi puteţi forma un cuplu stabil.


SĂGETĂTOR – E cineva care va dă târcoale şi poate îşi face curaj să vă abordeze, să vă scoată la un suc, o cafea pentru început.
CAPRICORN – Intraţi la cheltuiala pentru c-aveţi o listă interminabilă de lucrări obligatorii pe care trebuie să le cumpăraţi şi asta o să şi faceţi.


VĂRSĂTOR – Un partener de afaceri vrea un răspuns ferm de la voi şi, dacă nu sunteţi pregătiţi, lăsaţi pe săptămâna viitoare, să vă dumiriţi.
PEŞTI – O să vă puteţi reface relaţia sentimentală şi să construiţi o relaţie solidă, să evitaţi greşelile trecutului.