Horoscop Azi 28 Septembrie 2017 Sep28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Septembrie 2017

Horoscop 28 septembrie 2017. Balanțele își pot cumpăra o casă sau o mașină.O să primim nişte veşti bune şi-or să ne ia pe nepregătite unele dintre ele, să nu mai ştim încotro s-o apucăm că va trebui să luăm – rapid – nişte decizii, ca să nu fim în pericol.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva şi să păşim cu dreptul.


Horoscop 2017 BERBEC – O veste bună de la cineva care v-a promis un job sau că va găseşte de cumpărat o casă, o maşină, ori alte lucruri.
Horoscop 2017 TAUR – O reuşită la serviciu, poate vi se plătesc orele suplimentare, o să spuneţi şi la ce-aţi vrea să lucraţi în continuare că să aibă timp şefii, să va găsească proiectul potrivit.


Horoscop 2017 GEMENI – Se pare c-o să va descurcaţi mai bine cu banii dacă cereţi fie un salariu în avans, fie o reducere a dobânzii creditelor pe care le-aţi făcut şi o să va reechilibraţi din punct de vedere financiar.
Horoscop 2017 RAC – Poate-o să apelaţi la banii de rezervă să înlocuiţi nişte piese uzate – de acasă ori poate vreţi să-i daţi o altă lumina interiorului, să va simţiţi şi mai bine acasă.


Horoscop 2017 LEU – Or să vină de undeva nişte bani şi veţi cumpăra şi lucrurile de care nu va puteţi atinge fie că erau scumpe, fie că erau mai mereu alte priorităţi care va-ndepartau de ţelul vostru.
Horoscop 2017 FECIOARĂ – Poate vi s-a aprobat un credit bancar sau o suplimentare a lui, ca să luaţi cele necesare copiilor, pentru şcoală, grădiniţă şi să nu uitaţi de sănătate în perioada asta.


Horoscop 2017 BALANŢĂ – Noutăţi care să va ţină în priză. Se vine cu o ofertă de lucru, poate vi s-a semnat un act important şi o să deveniţi proprietari – vă luaţi casă, maşină.
Horoscop 2017 SCORPION – O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni să puneţi la cale nişte evenimente festive, mai faceţi şi un pic de mişcare, poate mai găsiţi şi alte activităţi deconectante.


Horoscop 2017 SĂGETĂTOR – E posibil să luaţi bani dintr-o sursă colaterală şi să vă achitaţi de nişte obligaţii față de nişte oameni care v-ar fi ajutat atunci când aţi avut mare nevoie.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Vi se da ceva nou de făcut şi o să luaţi şi bani, o să evoluaţi frumos din punct de vedere profesional şi-o să vă conturaţi un statut bine definit.


Horoscop 2017 VĂRSĂTOR – Poate apelaţi la fondurile de rezervă, luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă, familie şi în special pentru copii, să vă rămână şi pentru ieşirile din weekend.
Horoscop 2017 PEŞTI – Or să vă-ntrebe nişte oameni de afaceri dacă va-ncumetati la o colaborare sau lăsaţi pe altă dată, să aveţi timp şi pentru partenerul de cuplu, să aveţi preocupări comune după serviciu.