Horoscop Azi 28 Octombrie 2018 Oct28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Octombrie 2018

Horoscop 28 octombrie 2018. Zodia care azi primește o veste bună legată de finanțe.Horoscop 28 octombrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Or să ne iasă pasiențele fără să apelăm la vreo scamatorie, ci pur şi simplu se leagă toate.


BERBEC – O ieşire la aer, să faceţi mişcare v-ar dezmorţi şi la corp şi la suflet şi o să vă tonifiaţi pe toate părţile. Poate-o să găsiţi o modalitate să vă revanşaţi faţă de partenerul de cuplu c-oti fi uitat să-i luaţi, să-i daţi ceva pe care v-a rugat mai demult să-l faceţi.
TAUR – Poate vă faceţi curaj să-ntrebati de ce n-aţi primit, încă răspuns la o întrebare pusă mai demult şi spargeţi gheaţa şi aflaţi. Poate v-aţi căsătorit deja sau urmează s-o faceţi până la sfârşitul anului, oricum relaţia voastră promite să fie unsă cu toate ingredientele.


GEMENI – Se poate să vă pregătiţi de o plecare pe o perioadă mai mare de timp şi să vă-ntâlniţi cu prietenii la un suc, o cafea, de la revedere. Un prânz în familie ar detensiona toată atmosfera şi ar contura şi mai bine partea voastră de contribuţie la evenimentele care vor avea loc în curând.
RAC – Poate vă duceţi la un botez sau la un minipartiy, oricum o să fie o atmosferă care să vă destindă, să vă descreţească frunţile. Se pare c-au revenit vremurile bune şi puteţi avea o relaţie cu cineva care să vă completeze, să aducă lumina în viaţa voastră, să respiraţi alt aer împreună.


LEU – Poate-i chemaţi pe prieteni pe la voi diseară, să schimbaţi impresii, să vă confesaţi, să cereţi o părere şi aşa mai departe. e bine să nu mai amânaţi discuţia între patru ochi cu cineva cu care nu v-aţi mai înţeles la un moment dat, şi dacă daţi cărţile pe fatza o să puteţi trece peste.
FECIOARĂ – O s-aveţi prilejul să vă spuneţi un punct de vedere pe o scenă într-o sală de conferinţă, de spectacol, la radio, la tv. Poate vă faceţi timp şi pentru nepoţi, veri, să-i coateti la plimbare, să strângeți relaţiile, că au şi ei nevoie şi voi la fel.


BALANŢA – Se poate să faceţi o cheltuială că se căsătoresc nişte prieteni, rude sau chiar voi. Se poate să vă treziţi cu nişte bani şi să ieşiţi cu prietenii, să le faceţi cinste, c-aveţi nişte emoţii de împărtăşit cu cei dragi şi oţi fi într-o derută, aşa.
SCORPION – Apar surprize plăcute, de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să daţi şi voi dovadă de generozitate faţă de cei din jur. O să vă bucuraţi de sosirea cuiva care a lipsit o vreme şi speranţele pe care vi le-aţi pus în această persoană nu vor fi deşarte, o să puteţi fi împreună.


SĂGETĂTOR – O s-aveţi prilejul să reglaţi comunicarea cu anturajul, c-au fost, se pare, nişte disensiuni şi o să fie bine. Întrevedere cu cineva care v-a dat de-nţeles că puteţi forma un cuplu şi-acum poate s-a decis, a ieşit definitiv din fosta relaţie şi-aveţi un viitor în doi.
CAPRICORN – O veste bună de la cineva care s-o fi însănătoşit şi-a apreciat ajutorul pe care i l-aţi acordat. O să vă daţi intâlnire cu prietenii, poate vă nimeriţi pe la vreo nuntă, un botez şi o să reluaţi o parte dintre preocupările comune care vă fac plăcere.


VĂRSĂTOR – O să luaţi parte la un moment festiv, poate primiţi o invitaţie la teatru, la film, la o expoziţie. Se poate să apară vreo pasiune fulgerătoare şi care să vă năucească de-abinelea, şi-ar trebui să vă fie bine, să vă revigoreze, să vă schimbe viaţa.
PEŞTI – O să aflaţi dacă mai e valabilă oferta de plecat în străinătate fie cu treaba, fie în plimbare, ca să ştiţi şi voi ce-aveţi de făcut. O să puteţi da o fugă la rudele sau la prietenii care v-au invitat la o zi de naştere, de botez, de nuntă de aur, de argint, sau la reînnoirea jurămintelor.