Horoscop Azi 28 Noiembrie 2018 Nov28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Noiembrie 2018

Horoscop 28 noiembrie 2018. Reușite în sfera profesională pentru aceste zodii.Ne putem baza pe forţele proprii, dar şi pe ajutorul unor oameni cărora n-o să le fie greu să pună umărul la treabă.Vibraţia zilei este 1 şi e bine s-avem curaj să-ncepem ceva, să păşim cu dreptul.


BERBEC: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi o să luaţi în serios persoana respectivă, că poate fi omul vieţii voastre.
TAUR: O să luaţi nişte bani cu care să rezolvaţi problemele casei şi să vă asiguraţi şi un cont curent, fie el şi secret, la care să apelaţi în caz de urgenţă.


GEMENI: E o tevatură de serviciu şi se poate să fie o oportunitate aşa avansaţi pe scara ierarhică, să vă faceţi cunoscute mai toate calităţile.
RAC: O să vă-ngrijiți de voi, de ai voştri, să fie toată lumea sănătoasă, c-aveţi mult de lucru şi vreţi să şi călătoriţi, să vă recreaţi, să fiţi fresh.


LEU: Vă scoate cineva la plimbare şi poate puneţi la cale nişte evenimente care să vă redea strălucirea pe scena socială, mondenă.
FECIOARĂ: Pot veni bani de la serviciu sau de la o bancă, dacă vi s-au aprobat un credit, o refinanţare şi să bifaţi tot ce-aveţi pe lista de lucruri obligatorii.


BALANŢĂ: O să vă ocupaţi şi de locuinţă, dar şi de voi, printre picături, să faceţi ce v-aţi propus de anul trecut, să vă mutaţi, poate, ori să terminaţi de construit o casă.
SCORPION: Relaţia cu partenerul de cuplu trebuie apărată de intrigi şi de gelozia voastră, să nu pierdeţi tot c-aţi câştigat în ultima vreme.


SĂGETĂTOR: Apar lucruri noi în viaţa voastră, o să vă bucuraţi de câştiguri, o reuşită în sfera profesională şi împlinire sufletească.
CAPRICORN: Chiar dacă merg mai lent lucrurile, în general, eforturile vă vor fi apreciate în mod sigur, dar posibil cu întârziere.


VĂRSĂTOR: Vi se plătesc bani din urmă, primiţi şi aprobări şi o să fie un crescendo pe mai multe planuri, cu accent pe profesie, carieră.
PEŞTI: O să vă implicaţi într-un proiect care să vă repună în centrul atenţiei, să vă ridice la alt nivel şi să atingeţi altă cota valorica.