Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Martie 2016

Horoscop zilnic, 28 martie 2016. Leii vor trai o poveste intensa de dragoste, iar Capricornii pot primi o marire de salariu.Noi provocari azi. O s-avem toate motivele sa atacam proiecte noi, sa nu mai amanam lucrurile care ne fac viata mai usoara si sa facem si achizitii importante.Vibratia zilei este 1 si ne recomanda noi inceputuri si ar fi frumos sa ne conformam.

Horoscop 2016 BERBEC – Relatia sentimentala promite sa fie si mai armonioasa, iar daca sunteti singuri ati putea intalni pe cineva cu care sa fiti compatibili. O confirmare din biroul sefilor ca puteti pleca in deplasare sau intr-un concediu de sarbatori sau dupa, vor fi probabil niste inlesniri avantajoase.

Horoscop 2016 TAUR – O iesire in lume diseara si o sa luati pulsul vietii normale, asa cum va place voua si va conectati la activitatile de grup. Posibila oferta de lucru sau poate s-a ivit un post pentru care trebuia sa dati concurs, dar ati castigat deja in fata concurentei.
Horoscop 2016 GEMENI – O sa luati in discutie cateva aspecte care tin de viata de cuplu, pe care le veti dezbate impreuna cu fiinta iubita ca sa va mearga si mai bine in doi. O sa faceti, probabil, o investitie, va luati alta masina ori o casa, cu imprumut de la banca, in cazul in care nu v-ajung banii.
Horoscop 2016 RAC – Ati putea primi niste bani in plus si o sa luati diverse lucruri pentru casa si o sa le cumparati copiilor ce v-au rugat. Se profileaza o zi incarcata si o sa rezolvati lucruri care sa va netezeasca drumul spre succes, sa castigati mai multi bani in perioada urmatoare.

Horoscop 2016 LEU – O noua iubire la orizont si o sa traiti la mare intensitate povestea de dragoste care o sa va lumineze viata. Incepeti lucruri noi la serviciu si s-ar putea sa rezolvati urgentele ca sa tratati cu maximum de interes noile proiecte.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate e momentul sa-i mai acordati o sansa fiintei iubite de care v-ati separat pentru ca e, totusi, anul vostru norocos si-o sa fie bine. Poate-o sa va faceti timp si pentru activitati extraprofesionale si-o sa luati si bani, ca sa va rotunjiti veniturile, sa va puteti misca altfel.

Horoscop 2016 BALANTA – O s-aveti de umblat pana sa luati toate semnaturile ca sa completati un dosar de angajare sau sa vi se recunoasca niste drepturi. Se poate sa va fie aprobata cererea de credit bancar sau ca sa luati niste bani in avans si-o sa va apucati de treburile care tin de familie.
Horoscop 2016 SCORPION – Un gest de simpatie, de dragoste din partea unei persoane cu care va-ntalniti dupa orele de program si se poate cimenta o relatie de cuplu. O revedere cu niste posibili parteneri de afaceri ca sa vedeti ce e de facut ca sa castigati noi teritorii, sa va extindeti, sa fie ceva profitabil..

Horoscop 2016 SAGETATOR – Apare cineva nou in viata voastra sentimentala si o sa calatoriti mult in perioada asta – poate fi pasiunea voastra comuna. Aveti in vedere un nou job si care o sa v-aduca bani in plus la bugetul familiei si o sa va permiteti o vacanta de Paste sau macar un weekend la munte.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Un posibil surplus salarial, o recompensa pentru munca depusa in ultima vreme si pot aparea si niste colaborari. O problema scriptica de rezolvat, or fi acte de proprietate pe care sa le semnati sau demarati o afacere care presupune o serie de aprobari de luat.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va-ntalniti cu colegii de breasla sa dati curs unor initiative care sa v-aduca venituri suplimentare si iese ceva. O s-aveti chef sa invatati lucruri noi, sa va perfectionati intr-un domeniu care sa devina o noua rampa de lansare pentru voi, sa faceti un salt in cariera.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate s-aveti multe drumuri de facut, poate umblati dupa banii pe care nu i-ati putut recupera luna trecuta. V-ati putea crea o relatie mai buna cu sefii si sa veniti cu idei de facut performanta la serviciu sau in cadrul afacerilor particulare – poate fi ceva nou si bun.


Horoscop Azi 28 Martie 2016
Horoscop 2016 PESTI –