Horoscop Azi 28 Mai 2018 May28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Mai 2018

Horoscop 28 mai 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii din zodia Berbec.Interacţionăm cu promptitudine cu cei de la care vrem să obţinem un acord şi o să le dăm de capăt şi chestiunilor mai complicate.Vibraţia zilei este 1 şi o să încheiem o etapă şi păşim cu dreptul într-o altă.

BERBEC – Un gest de dragoste din partea fiinţei iubite şi o să vă fie poate şi mai clar că relaţia poate duce la căsătorie. Veşti destul de bune, poate-apar şi bani, se vor debloca nişte situaţii şi o să reintraţi în nişte drepturi care or să vă facă viaţa mai uşoară, recuperaţi o proprietate.
TAUR – Cineva care vă doreşte vă caută, vrea să vă-ntâlniţi, să fiţi împreună şi e an bun de căsătorie, vedeţi cum faceţi. Aveţi de luat nişte semnături şi să perfecţionaţi o situaţie, să urniţi un mecanism – poate financiar, o sponsorizare, să se mişte, să vă echilibraţi financiar.

GEMENI – E un moment foarte bun să vă reinventaţi şi să doborâţi propriile recorduri, să vă autodepăşiţi, că sunteţi în stare. Aveţi în lucru proiecte noi şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unora care cred în voi şi vă apreciază la justa voastră valoare.
RAC – Un reviriment în sfera afectivă şi o să vă înţelegeţi din ce în ce mai bine cu partenerul de suflet, să fiţi împreună. Vi se poate împlini visul de a avea copii, iar dac-aveți o să vă faceţi timp să ieşiţi împreună mai des, să le oferiţi tot ce v-au cerut şi chiar merită să primească.

LEU – Sunteţi invitaţi la o masă festivă, poate e o ceremonie chiar la voi în familie şi o să fie o atmosferă de nota zece. Poate faceţi o trataţie, chiar şi la restaurant, c-aţi semnat, în sfârşit, nişte acte, că aţi devenit proprietari, c-aţi absolvit nişte cursuri şi viaţa voastră e şi mai frumoasă.
FECIOARĂ – Se poate să vă treziţi cu un musafir, în trecere prin oraşul vostru şi să ieşiţi la o cafea, un tur de locaţie. E posibil să plecaţi într-un grup restrâns pe undeva, să revedeţi nişte prieteni, locuri dragi, să aveţi o stare de spirit şi mai bună, să fie un moral sus de tot.

BALANŢĂ – Invitaţie la drum, poate ajungeţi pe litoral, faceţi plajă, mâncaţi ceva bun şi vă-ntoarceţi până la noapte. Pasiunile înfloresc, e un tumult sufletesc pe care-l puteţi împărţi cu fiinţa iubită, dar se poate să iasă şi scântei, pe care tot voi o să le stingeţi că sunteţi pacifişti din fire
SCORPION – Prezenţa cuiva o să vă cureţe de tot stresul de zi cu zi şi o să vă-ncălzească inima, chiar şi fără să spună o vorbă, cu privirea. Noutăţi, care să v-aducă steluţe în priviri, poate vă-ndragostiți, vi se fac jurăminte de credinţă, de dragoste, are loc vreo cerere în căsătorie!

SĂGETĂTOR – Vi se propune un soi de colaborare care se va dovedi fructuoasă şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar şi de durată. O să vă impulsioneze cineva să faceţi lucruri mai spectaculoase, să atingeţi şi alt gen de performanțe, pentru că voi chiar sunteţi capabili de aşa ceva.
CAPRICORN – Cu partenerul de cuplu se poate regla o situaţie care genera tensiuni şi o să vă meargă mai bine, dar în ritm moderat. O problemă de familie se rezolvă, poate-a fost cineva bolnav şi l-aţi ajutat cu ce s-a putut, sau aţi dat o mână de ajutor la nişte reparaţii, o zugrăveală, ori la un mutat.

VĂRSĂTOR – O să acceptaţi cu drag invitaţia la plimbare, să staţi câteva zile într-un peisaj care să vă facă să uitaţi de toate greutăţile. Se poate să vă mai intre nişte bani în cont şi să-i ţineţi pe loc, să mai strângeţi s-aveţi de concediu şi pentru nunţi, botezuri, aniversări şi alte evenimente festive.
PEŞTI – O să luaţi nişte bani pentru o muncă din particular şi mai pot fi şi alte avantaje, care să pice tocmai bine. O reuşită, primiţi o aprobare, găsiţi ceva de cumpărat pentru casă, la un preţ convenabil, e posibil să vă găsiţi şi un spaţiu de închiriat dacă asta căutaţi.