Horoscop Azi 28 Iunie 2018 Jun28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Iunie 2018

Horoscop 28 iunie 2018. Nativii din zodia Leu vor primi foarte mulți bani.E un tumult pe care e bine să-l drenăm cu mare grijă să nu stricăm un echilibru şi-aşa precar, poate, şi o să ne punem la adăpost în felul ăsta.Vibraţia zilei este 1 şi dăm drumul proiectelor noi.

BERBEC – O să primiţi o invitaţie la o aniversare, sau să luaţi prânzul, cina într-o companie plăcută, şi-o fi şi ceva de discutat, de luat o decizie. E posibil să luaţi acei bani pentru care aţi făcut numeroase investigaţii ca să-i primiţi şi o să luaţi ce e în lista de priorităţi, ca să-i faceţi fericiţi pe ai voştri.
TAUR – Se pare că e cineva care vrea să vă convingă să lucraţi la ceva în particular şi să susţineţi proiectul respectiv cât mai mult posibil. Poate bateţi palma pentru un contract, posibil şi cu străinătatea şi o să vă bucuraţi de nişte avantaje, poate plecaţi pentru o vreme şi o să căpătaţi experienţă, va fi o perfecţionare.

GEMENI – Poate o să plecaţi cu nişte prieteni într-o excursie şi o să lămuriţi şi o problemă mai veche care vă urmărea şi relaţia o să vă meargă mai bine. Se poate să vi se fi aprobat creditul bancar pe care l-aţi cerut şi să faceţi demersurile necesare ca să vă cumpăraţi o locuinţă, o maşină, sau să plecaţi în vacanţă.
RAC – Se-anunţă o bună comunicare cu partenerul de cuplu şi o să vă faceţi un plan de vacanţă, să revedeţi rude şi prieteni. Program încărcat, solicitări din toate direcţiile şi o să luaţi legătura cu diverşi parteneri de afaceri să perfectaţi nişte situaţii şi mai ales să luaţi o decizie importantă.

LEU – O să puteţi legaliza un act, să căpătaţi statutul pe care-l meritaţi, să mai faceţi un pas în carieră. O să câştigaţi nişte bani. Un bonus, vă pregătiţi pentru o relansare în societate şi o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care-o să v-aducă aprecierea celor din jur.
FECIOARĂ – O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită o să ducă relaţia la alt nivel şi o să fiţi o echipă. Puteţi recupera nişte bani, poate cu ajutorul unui avocat, dacă aţi încercat cu vorbă bună şi n-a mers, şi o să vă faceţi program de plimbări în weekend dacă dispuneţi de nişte bani.

BALANŢĂ – Poate vă consultaţi cu ai voştri înainte de a lua o decizie referitoare la o locuinţă în care vreţi să vă mutaţi, s-o cumpăraţi. Se poate să faceţi o rezervare la un hotel, o cabană, într-o staţiune de agrement să vă bucuraţi de aer, de peisaje împreună cu familia şi o să fie toată lumea mulţumită.
SCORPION – O notă bună la un examen, un accept la un interviu şi multe emoţii până să vă vedeţi cu rezultatele acestor eforturi. Voi se pare că aveţi destulă trecere la şefi şi e bine să profitaţi de orice posibilitate de a le mai cere câte ceva şi să menţineţi comunicarea la nivel ridicat.

SĂGETĂTOR – Se poate s-aveţi un câştig de cauză la un proces şi să obţineţi tot ce aţi cerut, iar restul se poate obţine şi cu vorbă bună. Poate renegociaţi un contract, sau vă separaţi de un coechipier de afaceri, dacă nu cădeţi, de niciun fel, la o înţelegere – e momentul adevărului.
CAPRICORN – Cineva de care vă e dor vă caută şi să sperăm că va fi pe aceeaşi lungime de undă persoana şi că nu vă caută din interes. Tot ce faceţi pare să fie sub presiune şi totuşi o să vă descurcaţi fără probleme ba chiar, de data asta v-ajuta adrenalina, spre deosebire de alte dăţi.

VĂRSĂTOR – O problemă de sănătate se poate să vă dea de furcă şi ar fi bine să cereţi sfatul unui medic specialist să vă spună ce să luaţi. Poate trebuie să veniţi cu ceva nou la serviciu, să faceţi dovada unor calităţi suplimentare, să aveţi un atu forţe în faţa unor contracandidaţi la o funcţie.
PEŞTI – Poate vă invită membri unei fundaţii să intraţi într-un program care să-i ajute pe nişte oameni să o ducă mai bine, cu sănătatea, sau financiar. O să vă puteţi repune în valoare nişte aptitudini, să vă îmbunătăţiţi performanţele ca să vă bucuraţi de un plus de prestigiu, şi poate o să câştigaţi şi bani de pe urmă talentelor.