Horoscop Azi 28 Iunie 2017 Jun28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Iunie 2017

Horoscop 28 iunie 2017. Gemenii isi pot gasi un partener de afaceri, Racii isi iau casa sau masina.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Am putea obtine avize favorabile, sa recuperam niste bani sau sa reintram in posesia unor bunuri si sa ne bucuram pentru ca niste lucruri revin la normal si ne putem tragem si noi sufletul.Vibratia zilei este 1 si odata lichidate restantele e bine sa-ncepem ceva.


BERBEC – Va cauta cineva din strainatate care si-a pus mari sperante in voi si o sa faceti cumva sa va-ntalniti, la voi, sau la el, la ea acasa. Se poate sa puneti la cale un eveniment de familie, e ceva de sarbatorit si-o s-aveti unele lucruri de pus la punct, pana la sfarsitul saptamanii.
TAUR – Poate se organizeaza o excursie la sfarsitul saptamanii si o sa va bucurati ca faceti parte din grupul respectiv, o sa va prinda bine o iesire. O sa puteti semna niste acte si sa avansati cu un proiect, sa incheiati o situatie scolara si sa aveti un statut clar, sa fiti mai siguri pe voi.


GEMENI – Poate va gasiti un partener de afaceri cu care sa lucrati in termeni buni si sa castigati o suma importanta de bani. Se intrevad niste bani, poate fi si o marire de salariu care sa va scape de grija ratelor, pe care-ar fi trebuit probabil sa le amanati pentru la toamna.
RAC – Se poate sa plecati la drum, poate cu treburi, dar e posibil si sa va invite cineva la relas, fara sa va coste nimic. O reusita! Va luati casa, masina, va mobilati locuinta, se poate sa demarati si o noua afacere si sa capatati un alt statut financiar.


LEU – Vi se aproba o cerere si o sa intrati in linie dreapta, sa lucrati la alta scara, sa va asigurati castiguri mai mari decat pan-acum. E posibil sa castigati mai multi bani si sa va extindeti relatiile, sa ia amploare afacerea in care v-ati implicat, sa mearga totul struna.
FECIOARA – Poate iesiti cu prietenii la o cafea, sau la un eveniment monden, sa va rupeti de stresul cotidian. Poate va alaturati unui grup sa aveti o ocupatie in timpul liber, sa va destindeti, ca sa dati randament mai bun la serviciu, sa va faceti traiul mai placut.


BALANTA – Puteti primi ok-ul pentru un proiect la care visati de multa vreme si sa treceti intr-o alta categorie valorica, sa va sporiti cv-ul. O sa primiti invitatii pe la diverse evenimente care v-ar pune in contact cu niste oameni care va pot ajuta cu cate ceva in sfera afaceri.
SCORPION – Cineva cu care nu v-ati vazut de multa vreme va cauta si o sa faceti cumva si stabiliti o zi, un loc si o ora de-ntalnire. V-ati putea deplasa spre o zona turistica, poate faceti rezervare de-acum pentru week-end, ca sa fiti siguri ca aveti locuri de cazare.


SAGETATOR – Poate v-a venit o idee ingenioasa referitoare la banii din cont, sa-i investiti intr-un teren, sau sa dati avansul pentru o locuinta, sau pentru o masina. E momentul sa vedeti ce se-ntampla cu organismul vostru, sa faceti un control medical, poate vi se recomanda si un tratament ca sa fiti perfect sanatosi.
CAPRICORN – Se poate sa primiti un raspuns afirmativ de la fiinta iubita, ca e de acord cu propunerea voastra de vacanta, cu destinatia. Poate bateti palma pentru o afacere, si oricum, de undeva trebuie sa se iveasca sansa de a face un salt in cariera, sa simtiti si voi ca munca voastra a contat.


VARSATOR – O problema de sanatate promite sa se rezolve cu conditia sa va programati la o consultatie si sa va faceti niste analize medicale. Se poate sa scoateti din banii pusi deoparte si sa luati diverse lucruri pentru casa, ori poate dati avansul pentru o locuinta, daca e o prioritate ca n-aveti unde sta.
PESTI – E posibil sa va scoata cineva la plimbare, poate-aveti ceva important de vorbit despre ce se-ntampla cu relatia voastra de cuplu. Poate va gasiti o preocupare de timp liber sa va destindeti, sa mai faceti si altceva ca sa mai uitati de griji, sa nu va lasati coplesiti de toate greutatile.