Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Iulie 2015

Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Scorpionii pot incasa o suma de bani, iar Balantele isi consolideaza relatia de cuplu

Sunt lucruri legate de suflet pe care le putem indrepta in masura in care depind de noi, c-o s-avem bunavointa si atunci o sa atragem stari pozitive.
Horoscop 2015 BERBEC – Ati putea desfasura diverse activitati in paralel si o sa castigati bani si pana in septembrie, octombrie sa va hotarati cu care dintre ele veti ramane. Se observa stabilitate financiara, poate pentru ca o sa cheltuiti cu masura banii, cu toate ca e impotriva firii voastre.

Horoscop 2015 TAUR – Se insista sa semnati un contract dar nu pareti convinsi ca e momentul potrivit si o sa va consultati cu familia ca sa stabiliti impreuna ce-o sa faceti. Poate e bine sa asteptati ca relatia sentimentala sa se amelioreze – de la sine – dar un cuvant bun puteti rosti totusi.
Horoscop 2015 GEMENI – Pare sa fie cam agitatie la serviciu, dar o sa tineti pasul cu evenimentele, o sa va pliati pe cerintele sefilor, ca sa nu ratati o avansare. Poate va ocupati de sanatatea celor din familie, contribuiti si cu niste bani la o adica, pentru consult, medicamente.
Horoscop 2015 RAC – O sa reactualizati niste acte, poate perfectati o situatie scolara, poate pentru copii, ii trimiteti in tabara, sau la niste cursuri de vara. Poate iesiti cu grupul de prieteni la un film sau la piscina, la o plimbare in parc sau la o terasa, la o cafea, un suc.
Horoscop 2015 LEU – Sunteti pe cai mari si trebuie fructificat la maximum orice moment, sa capatati detenta, sa va faceti cunoscuti sau si mai cunoscuti. Se poate sa va luati cateva zile de concediu si sa dati si de o cazare ieftina, c-o fi refuzat-o altcineva.
Horoscop 2015 FECIOARA – Treceti in revista contractele ca sa vedeti care mai e de actualitate si la care-ar fi bine sa renuntati, ca sa nu munciti fara satisfactii. O sa puteti semna niste acte si sa vindeti, sa cumparati ceva, si in rate, daca vi se ofera aceasta facilitate.

Horoscop 2015 BALANTA – O sa reglati o situatie familiala , sa va-ntelegeti in privinta programului, a responsabilitatilor si sa dati dovada de toleranta, intelegere, in relatia de cuplu. Relatia senimentala se poate rescrie fila cu fila si sa va-ntelegeti mult mai bine c-ati instaurat armonia.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa va orientati spre o banca de la care ati putea primi un imprumut sau poate cereti o reesalonare a ratelor, daca va descurcati mai greu cu banii. Puteti incasa o suma de bani, dintr-o datorie mai veche sau dintr-o munca suplimentara, o colaborare.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Poate bateti palma cu o echipa, o fundatie care salveaza vieti, se lupta pentru o cauza nobila si e nevoie de experienta voastra in acest sector. Ati putea definitiva un contract si sa va apucati de treaba, sa faceti lucruri de cea mai buna calitate.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Ati putea primi o oferta de job, sau sa ajungeti intr-o functie la care aspirati de mult si sa vi se deschida o noua perspectiva in cariera. Poate v-a convins un partener de afaceri sa plecati din tara, sa va realizati intr-un domeniu anume, sa castigati bani si experienta.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa va-nscrieti intr-o cursa pentru primele locuri intr-un clasament, si aveti energie, o motivatie interioara sa doborati concurenta. Cineva de care v-ati separat recent o sa revina cu o atitudine schimbata in bine si o sa continuati relatia.
Horoscop 2015 PESTI – Se pare c-o sa duceti munca de lamurire cu cei care va datoreaza bani, poate faceti si o reclamatie scrisa ca sa vi-i dea pana la urma. Abia acum ati putea definitiva un contract si sa va apucati de treaba, sa atingeti un alt nivel profesional.

Sursa: http://stirileprotv.ro